Pamela85
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Zmienne nastroje?

10 lut 2010, 21:04

Dopiero co dowiedziałam się że zostanę mamą. Chłopak mi powiedział, że mam humory, jak kobieta w ciąży, przeliczyłam i się okazało. Czy to wogóle prawda że w ciąży mogę stać się opryskliwą babą?
Co prawda czytałam ostatnio że czasami można być wredną na : http://www.yeppy.pl/artykul/5400/1/Stan+blogoslawiony/
czy ktoś miewa wogóle takie wahania humoru?

Gabriella
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

11 lut 2010, 10:32

Ja w pierwszych 3 miesiącach byłam straszną jędzą :ico_oczko: Na wszystkich krzyczałam, nie można było się do mnie odezwać - normalnie 'bez noża nie podchodź' Mój narzeczony to miał najgorzej, wystarczyło , że zapomniał kupić mi batonika albo jakiegoś drobiazgu i zaczynała się awantura :ico_olaboga:
Na szczęście był cierpliwy i wytrzymaliśmy, teraz humorki minęły i jestem spokojna :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
basik_twins
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

11 lut 2010, 11:07

:-D hehehe ja to pod tym względem jestem chyba najgenialniejszą osobą pod słońcem :ico_oczko:
Potrafie z małego powodu zacząć wrzeszczeć na swojego, a gdy on mi odpłaca tym samym to wrzeszcze zalewając się łazami i to na całe osiedle tak że śliny nienadanżam połykać :ico_brawa_01:
A jak mam gorszy dzień to poprostu się przyslowiowo przyp****alam. Szukam tak długo aż coś znajde. Uspokoić może mnie jedynie Szymona potulny wzrok i chasło "Co...? Musisz coś znaleść tak...?" Wtedy zaczynam się z siebie śmiać i mi przechodzi - jak dotąd :-D :ico_ciezarowka:

Obrazek

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

11 lut 2010, 11:51

ja to jestem raczej spokojna i taka byłam od początku ciąży. w jakiś konkretny sposób nie szukałam kłótni.
Ale dla ludzi na ulicy potrafię być wredna. Jak mnie wkurzą, to mówię co myślę. :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”