Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 lut 2010, 22:35

Dzien dobry :)

Kurde Nina ma cale czerwone policzki jak wyjdzie na zewnatrz i pozniej jej sie to utrzymuje przez nawet kilka dni! Wyglada jak mala wiesniaczka :(( nie chce zeby miala takie czerwone poliki jak dorosnie - chociaz dobrze ze jest kobieta to przynajmniej pudrem moze zamaskowac jak cos.... boje sie ze to przez to ze kiedys wstalismy o 7 rano i zabralismy ja na gielde - bylismy tam z 10 minut ale to byl pierwszy dzien mrozow i my nie przyzwyczajeni do ujemnych temp wzielismy ja niby cieplo ubrana ale bez kremu na buzi - i niby autem ale z 10 minut byla na zewnatrz i wrocila wtedy z czerwonymi policzkami :((( smaruje jej kremem tlustym - nie nawilzajacym, ale jak wyjdzie na zew to widac takie mini zylki na policzkach i troche na nosie :(( biedactwo moje

[ Dodano: 2010-02-09, 15:30 ]
MARTA!!! Mozesz zamiescic zdjecie Igi w kostiumie czarownicy??? Nina ma zabawe karnawalowa w zlobku i nie mam pojecia co mam jej ubrac :D pojedziemy do sklepu moze cos ciekawego bedzie :) ale jak nie to musze zrobic sama :) znalazlam kilka filmikow jak latwo zrobic kostium moze sie uda ;)

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

09 lut 2010, 21:45

yoanna, moze masz racje ze on mrozu, wiesz sama ze dzieci maja delikatna skore :ico_oczko: Mam nadzieje ze jej to przeszło, no chyba ze ma alergie na jakis kosmetyk albo cos :ico_noniewiem:

A u nas od paru dni mamy problem z zasypianiem Filipka. Popołudniu usnie bez problemu, ale wieczorem tak sie wydziera jak go włoze do łozeczka ze szok. Probowałam metody wedługo tej Niani zeby wkładac cały czas do łozeczka, konsekwentnie az zasnie.
Wiec tak robiłam, jak wstawał to go kladłam i tak cały czas, ale maly normalnie zanosił sie od płaczu i nie miałam serca tak go meczyc.
No i za kazdym razem go wyjmowałam, wczoraj latał do 22.30 i robil wszystko zeby nie spac, dzis tez juz jest na kanapie z M :ico_olaboga: normalnie jestem załamana nie wiem co sie z nim stało, a wiem ze to raczej go nic nie boli, bo jak go wyjmuje to nagle przestaje płakac i jest wesoły :ico_szoking:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 lut 2010, 21:55

Zrobilam stroj czarownicy :D taki prowizoryczny :) sama! Mam nadzieje,ze bedzie sie podobal bo wg mnie Nina wyglada slodziutko :))))) najpierw musi zaakceptowac go moj M ...

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lut 2010, 22:41

Dobry wieczór ja się melduję,że żyję jakoś brak mi weny do pisania :ico_oczko:
U nas wszystko w porządku Kacper ciut przeziębiony więc noce mamy nie ciekawe przez jego katar :ico_noniewiem:
Yoanna słodkie zdjęcia Niny te zimowe i koniecznie zamieść nam zdjęcie w stroju czarownicy :-D
buziaczki

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lut 2010, 23:46

czesc dziewczyny
cos sie dzis fatalnie czuje :ico_noniewiem: strasznie slabo...pewno cisnien ie do d...
do tego wczoraj sie dowiedzialam wieczorem ze babcia miala udar :ico_placzek: jest w szpitalu stracila wzrok cala lewa polkula ...tata mowi ze ze szpitala juz nie wyjdzie...
do tego znalezlismy super chate dalismy cene ktora gosciu chcial -maxa - juz myslam ze wszystko ok a gosciu chce sie wycofac bo chce wiecej :ico_zly:
stres stres stres :ico_noniewiem:
wiola85, moze te przeboje ze spaniem chwilowe dzieci tak czasem maja odbija im :ico_oczko:
adia26, witaj :-)
yoanna, sory dopiero teraz przeczytalam o tym zdjecju :ico_sorki: wybacz :ico_sorki: pochwal sie co tam wykombinowalas
nie wiem kiedy masz ten balik ale jesli chcesz wysle Ci ten stroj czarownicy nam i tak juz nie potrzebny a za rok bedzie jej duzo zamaly :-)

lece sie polozyc...

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

10 lut 2010, 12:40

Marta :D szkoda, ze nie wiedzialam wczesniej bo stroj czarownicy byl boski :D a Nina ma jutro zabawe wiec zostanie dla Amy :)))

[ Dodano: 2010-02-10, 12:47 ]
Matya Ty powinnas lezec i odpoczywac!! A chate moze znajdziecie fajniejsza? Ale nonono z niego, mogl myslec wczesniej jak proponowal cene :[

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

10 lut 2010, 23:36

Witam !
miszka
bo straszna jestem foka
no to ty slodziuchna foczka nie ma to jak ja wieloryb :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Pati85mocno trzymam za Erisia :ico_sorki: :ico_sorki:

yoanna
Nina z aniolka zmienila sie w lobuza ktory probuje placzem wymusic wszystko -
Wiesz u nas tak samo a klutnnie z jej strony sa na pozadku dziennym niby to slodkie i smieszne jak sie patrzy ale juz widze ja za jaki czas :ico_olaboga:

wiola
wczoraj latał do 22.30 i robil wszystko zeby nie spac,
to u nas tak codziennie :ico_olaboga: Mam nadzieje kochana ze zacznie zasypic normalnie :ico_sorki:

adia26Witaj ! zdroweczka kochana :ico_sorki:

mmarta
cos sie dzis fatalnie czuje :ico_noniewiem: strasznie slabo...pewno cisnien ie do d..
a to fakt ja tez cos nie bardzo sie czuje

mmarta
do tego wczoraj sie dowiedzialam wieczorem ze babcia miala udar :ico_placzek: jest w szpitalu stracila wzrok cala lewa polkula ...tata mowi ze ze szpitala juz nie wyjdzie..
oj kochana wspolczuje :ico_pocieszyciel:

mmmarta
a gosciu chce sie wycofac bo chce wiecej :ico_zly:
stres stres stres :ico_noniewiem:
becwal nie przejmuj sie jak ja to zawsze mowie ze tak mialo byc moze zaczyc ze bedzie cos fajniejszego a ty sie nie stresuj bo malutka tez juz stresujesz a to nie wskazane :ico_nienie: :ico_nienie:

a ja znow jestem posrana :ico_placzek: az boje sie zrobic test bo juz mija 39 dni od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki to ze juz co 36 bylo to ok bo to czesto sie zdazalo ale 39 jeszcze nie niewiem co grane tak rzedko sie kochamy i zabezpieczamy nic poczekam jeszcze troche i coz musze zrobic :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

11 lut 2010, 15:20

oj Dana Dana :) musialabys miec pecha - pisze pecha bo wczesniej wspominalas ze nie chcesz juz dzieci prawda??

My wrocilysmy po zabawie i ortopedzie - ortopeda powiedzial,ze wszystko ok i ze dzieci maja prawo krzywic nozki, a na zabawie nie zrobilam za duzo zdjec bo dzieciaki mi wpadaly w kadr, inne uciekaly, Nina non stop sciagala czapke z glowy :/ zrobie jej jak sie obudzi jeszcze zdjecia i zamieszcze - bo poszla spac w mojej sukience :D tylko miotle niestety rozwalila i juz lezy w koszu :((

[ Dodano: 2010-02-11, 16:45 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
To ja z moja mala sasiadka ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
A to chlopiec ktory łasił się do mnie jak kotek :P kochany :))
Obrazek
Obrazek
Tu nam weszedl chlopiec w kadr a byloby zdjecie z miotelka :( ktora sie rozwalila i nie ma jej nigdzie
Obrazek
A tu Nina ktora wyglada jak maly Einstein :D
Obrazek

[ Dodano: 2010-02-11, 16:46 ]
o na ostatnim zdjeciu jest miotla!!!!

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

11 lut 2010, 23:01

Dana Dana :) musialabys miec pecha - pisze pecha bo wczesniej wspominalas ze nie chcesz juz dzieci prawda??
no tak pisalam i tak jest nie chce tym bardziej ze z A jest roznie raz lepiej raz gorzej a w ogole chce skonczyc wychowwczy i otworzyc cos swojego

a z tym pechem to ja juz sie boje :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: daj Boze oby nie naprawde blagam wrecz :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
:D tylko miotle niestety rozwalila i juz lezy w koszu :( (
Bo ja zdenerwowala napewno

Kochana fotki swietne dzieciaki przeurocze a Ninulcia wyglada w tym stroju przebajecznie No i gratuluje swietnego wykonania tego stroju naprawde swietny

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

12 lut 2010, 10:55

Dziekuje, dziekuje :ico_sorki: :ico_sorki:

Dana to zycze zeby okresik sie pojawil!!! Ja biore tabsy, ale tez regularnie sie seksimy ;) wiec jak chwile nie bralam to mialam schizy jak nie wiem! No ale teraz mam nadzieje, bez niespodzianek sie obejdzie ;)

Wróć do „Przedszkolaczki”