kochana my juz tak od grudnia bez zabezpieczenia i nie widze aby chciał sie zacząc zabezpieczać jak to on powiada bedzie co ma byc ,ale powolutku bo on mysli,ze ja chyba bezpłodna jestem bo widzi,że ja te badania robie i @ nie mam,no nie wiem w każdym badz razie nie zabezpieczamy się ani animisia81 tylko, aby znów nie zmienił zdanie
nie ma @ niestety a ciaze nie wykluczono jeszcze teraz 11 ide juz do gin zrobi mi pewnie usg to zobaczymy ale mi nic nie jest nadal a juz bym cos czułaA u Ciebie nadal @ nie przyszła a ciąże masz wykluczoną napewno?
trzymaj kochana trzymaj przydadza sie i tak szybciutko wam sie udało gratulacjeKochane, jestem z Wami i trzymam za Was wszystkie kciuki ! My staraliśmy się o Nasze maleństwo 3 miesiące i Wam się uda!
prawda?ale zeby to wszystko bylo takie proste...
wierze w ciebie kochana,ze dasz rade a potem tylko z gorkii nie wiem co z tego bedzie zdam czy nie i tak kreci sie u mnie tylko wokól tego egzaminu
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość