Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lut 2010, 12:47

Witam

stawiam urodzinowy :ico_tort: i zycze smacznego

Wiola85, kochana dziekuje za zyczenia :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lut 2010, 14:43

Dzień dobry wszystkim
Yoanna Ninka przeurocza w stroju małej wiedźmy słodka :-D :ico_brawa_01:
Dana mam nadzieję,że wszystko się wyjaśni i jednak nie jesteś w ciąży :ico_sorki:
Pati :ico_prezent: :ico_prezent: wszystkiego najlepszego

U nas dziś piękny dzień zresztą wczoraj też zrobiłam sobie spacerek z Kacperkiem nie zadługi bo on ciągle przeziębiony :ico_noniewiem: chrypa choć mniejsza ciągnie się już dwa tygodnie :ico_olaboga: na sobote mamy zaproszenie do siory Piotra na impre ale ja nie chce iść bo nie przepadamy za soba raczej :ico_noniewiem: więc wyśle Piotra samego :ico_oczko:
Miłego dnia dziewczynki i pokażcie się :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

12 lut 2010, 21:40

Dobry wieczor :)
Cos nasz watek troche cichnie ... Zirca Ty to juz sie nie odzywalas od niepamietnych czasow! Pokaz nam Ala :) i napisz co slychac u Ciebie i jak sie zyje w Polsce :) na NK tez nowych zdjec nie widac. Dziewczyny pozamieszczajcie cos w ogole!
Ja pokaze Wam jeszcze zdjecia z krotkich ferii u mojej mamy :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

12 lut 2010, 21:53

Witam Yoanna fajne fotki, widac ze Ninka swietnie sie bawi a ty tez super wygladasz :-D
Ja jakos nie mam czasu na wstawienie fotek, zreszta moj limit sie wyczerpal na fotosiku, bede musiała cos usunąć, albo gdzies indziej sprobowac.

Pati nie ma za co :-) jestesmy przeciez w jednym wieku :-)

adia26, zdrowka dla Kacperka :-) oby szybko zdrowiał :-)

Danus jeju niech tam ciotka sie pojawi zebys była spokojniejsza :-) moze to przez nerwy, wiem ze Weronika daje ci popalic, wiec moze stres :ico_noniewiem:

A własnie jakie plany macie na walentynki?? My wybieramy sie do kina na Avatar ciekawe jakie to bedzie, podobno sobie ludzie chwala ale sie okaze :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lut 2010, 22:19

Pati STO LAT KOCHANA :ico_tort: zdrowka i samych radosnych dni :-)

yoanna, super fotki .
stroj zrobilas zawodowo :ico_brawa_01:
Nina pewniue miala radoche nie tylko ze sniegu ale z tych kotow co ????? Iga za kotami gania jak pies :-)

Dana jak tam @ przyszla ??? mam nadzije ze tak :-)

adia26, witaj :-) u nas taka saobie pogoda ...raczej chlodno ze 2-4 stopnie :ico_noniewiem:

no wiec dziewczyny chyba mamy chate :ico_brawa_01: w poniedzialek ogladalismy i tak wszystko zalatwialismy :ico_olaboga: ( a zalatwiania jeszcze bedzie a bedzie...) no ale mamy :ico_brawa_01: ciesze sie bo bardzo mi sie ta chatka spodobala :ico_brawa_01: i ma duzo kuchnie :-D
zrobiona jest tak ze mozemy sie wprowadzic :ico_brawa_01: ewentualnie chcemy prysznic w laziece ale tego nie musimy robic na gwalt :ico_sorki:
no ale formalnosci jakies 6 tygodni :ico_noniewiem: wiec poki kluczy nie bedziemy miec to jeszcze tak na 100% sie nie ciesze ... no ale troszeczke juz tak :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

12 lut 2010, 22:59

To ja narazie troszeczke gratuluje :DDD :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jak sie wprowadzicie to mam nadzieje,ze nam pokazesz :) a jak ciaza?? Jeszcze 3 miesiace i dzidzia bedzie na swiecie :D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lut 2010, 23:24

yoanna, ciaza ok :ico_oczko: dzis sie w kuchni poslizglam :ico_haha_01: nogi mi sie nagle rozjechaly cos mi sie w nodze naderwalo :ico_olaboga: kulawa ciezarna teraz jestem :ico_oczko:
ale z ta wyprowadzka bedzie ciezko..co spakuje to mi Iga pewnie wypakuje :ico_haha_01
http://www.rightmove.co.uk/property-for ... Bedrooms=2 to zdjecia chaty z oferty jak my bedziemy miec to wkleje pozniej :ico_haha_01: mam nadzieje :ico_sorki:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 lut 2010, 16:24

Marta domek przesliczny!!! Naprawde mi sie podoba, a te blaty w kuchni cudo :))) w ogole i ten stol, krzesla i pionowe rolety tez super :) i lazienka fajna - no i cena niedroga :ico_szoking: :ico_szoking: myslalam,ze tam w Anglii sa duzo wyzsze ceny - u nas w Krakowie szeregowki niestety to koszt 600, 700 tysiecy wiec podobnie, bo to w stanie surowym zazwyczaj :) naprawde fajny domek :)
No i Ty uwazaj na siebie!!
Kurde nie wzielam wczoraj tabletki anty - koniec drugiego tygodnia, wzielam dzis o 12 i nastepna przyjmuje normalnie - jakie sa skutki? Nie wiecie? Mam sie zabezpieczac dodatkowo 7 dni czy nie? Bo nie mam kurde ulotki a nie moge znalezc w necie :/ nigdy nie zapomnialam o tabsie :P

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

14 lut 2010, 00:23

Dziewczynki ja na chwile mam dola jak cholera i nadal @ nie ma wiec musze jutro zrobic test :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Jezu oby nie byl pozytywny :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Ja nie wiem A mowi do mnie ze nie wie kurcze kiedy ja powiem szczerze zielonego pojecia nie mam ale wszystko jest mozliwe jak sie kochasz a gumke puzniej A potem sie smial no co nie chcesz takiego drugiego babla jak Wiiwi a ja ze nie!!!Juz nie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_olaboga: Jutro rano pojade po test i zrobie ale mam zle przeczucia ze jednak mam pecha i wpadlismy :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

14 lut 2010, 10:38

Dana glowa do gory :) a duza rodzina to fajna rodzina ;) najpierw zrob test a pozniej sie zamartwiaj moja droga :) my Cie bedziemy wspierac w kazdym razie!!

Swoja droga dzien dobry :)

Wróć do „Przedszkolaczki”