Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lut 2010, 12:53

Hejka :-D
jakieś wieści od Madzi?
:-D no to córeczki tatusiów widzę :-D nasza się uspokoiła trochę, dzisiaj idę do gina może coś tam wypatrzy, wyczytałam że siła perswazji można cuda zdziałać więc działam :ico_oczko: Jaś znowu chory w nocy gorączkę miał i nie mógł zasnąć musiałam go lulać ze 2 godziny, teraz trochę padnięta jestem. Jak tam walentynki, miło było??

Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

15 lut 2010, 13:07

riterka, u nas Walentynki w domowym zaciszu. Mieliśmy jechać na obiad do restauracji ale nie chiało nam się nonono z domu ruszyć. Potem poszliśmy na spacerek, bo pogoda aż do tego zachęcała i myślałam, że już nie wrócę o własnych siłach. Straszna kolka mnie złapała z prawej strony... a zrobiliśmy tylko jakieś 500m :ico_zly:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lut 2010, 14:18

Qanchita, jezeli bedzie sie zajmowal mała chociaz tak jak moj to bedziesz miala pożytek
moj od początku kąpał ja powiem szczerze nigdy tego nie robiłam może kilka razy
z ubieraniem zawsze najgorzej ale ja akurat to lubiłam
no i w nocy wstawał nawet jak ja karmiłam i brał do odbicia

fajnie..........a teraz mają świetny kontakt
mała jest w nim zakochana i mówi że jej tatus jest mądry, szybki, silny
a mama.........jest ładna :-D

Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

15 lut 2010, 14:47

Mój też na razie twierdzi, że będzie kąpał córeczkę (choć nigdy tego nie robił przy noworodku).
Ja tez wolałam jak tata mnie kąpał :) Mama robiła wszystko za szybko i zawsze miałam szampon w oczach. A tata ze spokojem, pomalutku i jakoś tak bezpieczniej.
Też jestem córunia tatunia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lut 2010, 14:54

no ja nigdy nie mialam dobrego kontaktu z ojcem i nigdy NIC ABSOLUTNIE przy mnie nie robil
dlatego jak patrze jaka wiez ma jagoda z M to az mi sie płakac chce ze szczęścia
i za to tez go kocham
ze nie boi sie okazac uczucia, że nie boi sie powiedzieć "kocham cie"

[ Dodano: 2010-02-15, 13:56 ]
Qanchita, zachęcaj go do tego zeby ją kapal
nawet jak na początku nie bedzie mu to wychodzilo to mała sie nie obrazi a on dojdzie do wprawy
wogule mamusie pierwszaczki zachęcajcie tatusiów i nie stójcie nad nimi jak kat
poradzą sobie :-D

hormiga
Papla
Papla

15 lut 2010, 15:02

cześć dziewczynki!!!!

Ja po wizycie u gina. Nasz Mały się przekręcił główką do dołu!!!!!!!!!!!!!!!!! Strasznie się cieszę!!! Wyniki super, KTG też, skurczy brak, rozwarcie na 1 palec, więc prawie żadne, ale lekarz mówi, że na jego oko urodzę przed terminem - zobaczymy jakie ma to oko :-D
A Tymciu pokazał dziś po raz pierwszy swoją buzię - piękna twarzyczka, nosek, usteczka i oczka, jedno otwarte, drugie zamknięte, potem zasłonił oko rączką i odepchnął rączką pępowinę....I wydał mi się podobny do mnie :-D
Tak strasznie się cieszę, że będę mogła spróbować rodzić naturalnie....Może pożałuję, ale spróbuję...
W czwartek znów na KTG i wielkie oczekiwanie na poród :-D

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lut 2010, 15:05

hormiga, swietne wiesci
gratuluje

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lut 2010, 15:08

witam!!!

hormiga, super ze wszystko ok i maly sie przekrecil moze juz nie dlugo bedziesz tulila Tymka

no a ja pierwszy raz w zyciu cos wygralam:P

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lut 2010, 17:32

widziałam na pierwszejs tronie,że u was są dwie mamusie,które mają termin jeszcze na luty :-) ja się na lutówkach chyba ostatnia zostałam,bo inne już urodziły,a było nas malutko,bo sporo się po drodze gdzieś wykruszyło.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

15 lut 2010, 18:09

hormiga, a mówiłam, że jak mamusia synusia poprosi ładnie z kilka razy, to się chłopczyna przekręci :ico_brawa_01: super! cieszę się razem z tobą :ico_oczko:
mój M. też nastawia się, że będzie kąpał. zobaczymy, czy godziny pracy mu na to pozwolą :ico_noniewiem: Ale ja nie zamierzam mu niczego bronić. Niech robi jak najwięcej przy małym. :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”