własnei czytam Was od początklu i duzo nieścisłości widzę.. Czytałyście ksiązkę? Książke nalezy przeczytać przed rozpoczęciem diety bo można popełnić duuużo błędów. Podstawowy.. Serek wiejski light.. NIE MOŻNA go jeść w fazie uderzeniowej, bo on zawiera śmietanę a śmietana jest produktem tolerowanym, można go jeść dopiero od Prolal II ale tylko wtedy kiedy waga spada, no i MAX 1 dziennie...
OtRĘBY.. Od początku diety do końca życia w proporcji 2 łyżki owsianych 1 pszennych.. NIE MOŻNA zastąpić płatkami... ja z otrębów smażę placuszki Dukana
opowiadaj...ile czau byłaś na I fazie i czy ściśle przestrzegałaś diety
Na pierwszej faz\ie byłam 9 dni, miałam w planach 10 ale źle się czułam.. nie powinno sie robić więcej niż 10 po tym czasie i tak sie juz nie chudnie!
Przestrezegałam bardzo rygorystycznie.. w tej diecie jest fajne to, że im więcej się je tym więcej się chudnie. Od początku lipca siedziałam na forum Dukanowym i przygotowywałam się ściśle do diety
żałuję, ze przerwałam (głupi mąż tyle stresów mi dostartczył) bo wg testu Dukana moja wagę osiągnęłabym już 20 stycznia.. a tak to jeszcze trzeba pokutować żeby na lato dobrze wyglądać. Niestety do zrzucenia mam dużo (jeszcze 12kg).. przed ciążą warzyłam 47kg nie mniałam problemów z wagą, ale po ciążach neistety rozregulowały mi się hormony i psikus.. dały się we znaki słodycze, które były moimi głownymi posiłkami
Powiem Wam jeszcze, ze moja kuzynka (ale ona to grubas totalny ponad 100kg wagi) w 3 miesiące schudła prawie 40kg już... co do ćwiczeń to można ćwiczyć, ale nie na poczatku diety.. ćwiczenia polecane są w Protal III, ja za jakiś miesiąc planuje sobie kupić rowerek trenbingowy
Idę czytać Was dalej
[ Dodano: 2010-02-16, 09:24 ]
jak myslicie ........w fazie pierwszej byłam 6 dni .......od dzis 3 dzien fazy naprzemiennej i teraz sie zastanawiam czy dobrze robie 2/2 czy lepiej jesc jeszcze dzis warzywa i zrobic 5/5 ????
faza 2/2 jest dobra jak masz mało do zrzucenia.. lepszy efekt daje 5/5