a wiec jeszcze raz...
ja najwidoczniej tez mialam talent.. Teraz trafilam na normalnego PrzemkaMiałam jakies talent do trafiania na ludzi nienormalnych nieodpowiednich. PamietM JAK SIĘ czulam. Nigdy ni zapomnę.

przy rozwodzie bez orzekania o winie tez dziela majatek.. a orzekniecie o jego winie przyda Ci sie do czegos?? To napewno kosztuje wiecej nerwow i czasu... No i dowody trzeba miec...myslalam, zeby zlozyć o rozwqód bez orzekania o winie..
U nas sprawa o alimenty trwala 10 mies... Jak ON pracuje to komornik z niego sciagnie... u nas *** (nie bede go nazywac, bo nie zasluguje na to) pracuje na czarno, wiec komornik nic nie sciaga... i tak sprawa sobie trwa i nie ma rezultatow, a dlugi rosna...
[ Dodano: 2010-02-17, 13:08 ]
az tyle o mnie myslalas kochana?? bardzo mi milo...Aniu super ze sie odezwalas ,chyba myslami cie przyciagnelamzdrowiejcie dziewczyny nam
A ten moj okres w **** leci.. ostatnio mialam 13 sty. a dzisiaj juz mamy 17 i nic... co miesiac mi skacze... o 1 dzien, o 2... raz do przodu, raz do tylu.... Ale w tym miesiacu to juz przesada.. chyba przez te sniegi dojsc do mnie nie umie...

no ladnie tego skur****** urzadzila i dobrze mu tak!!!vdzis musi jej placic 1000 zl miesiecznie do konca jej zycia