Ewka_82, prubuje wejsc na twoj link ale wyswietla sie caly czas moj link niewiem co jest grane
dziwne troche
caly czas wchodze i wbija sie moj
matikasia, piekna twoja pizza
Dałam M maskotę, która mówi kocham cię, a on na to i czemu nie kazałaś mi nic dla Ciebie kupować?
faceci normalnie jakbym czasami mojego slyszala
ja mojemu zrobilam na zamowienie z Rosmana taka kule ze zdjeciem swoim i ze serduszkami byl bardzo ucieszony
a on w rewanz zaprosil mnie do kina i na kolacje
Czy Wasze dzieci tez tak mało śpią w dzień?
hmm
moja to spi tak najpierw z rana 30-60min potem krotkie drzemki takie po 15 min
i po kapieli i mleczku czyli o 20 zasypia juz na te 3-4 godzinki i wnocy ja ja budze na jedzonko po 4-5 godz i potem znow spi 4-5 godz do rana tak to umnie wyglada
nawet na specerku ostatnio spac juz niechce tylko sie rozglada i patrzy sobie na drzewka hehe
nerowercia, wspolczuje choroby malutkiej
dziwna troche ta choroba moze to trzydniowka?>
trzymam kciuki zeby chorobsko sobie poszlo
moja Wiki tez na anttybiotyku
niestety powiklania po ospie
za szybko poszla do szkoly
i tera ma ferie i musi siedziecw domku
co zrobic
najorsze ze pediatra mowi ze jakby sie pogorszylo to szybko mamy wracac bo wtedy na przeswietlenie klatki piersiowej bo podejrzewa zapalenie pluc bo ma z lewej strony osluchowo niewyraznie duzo flegmy no ale jest oki
tylko ma luzne stolce i mysle ze to przez antybiotyk
no w piatek kontrol
kilolek, no maz bardzo pomyslowy
ach ci mezczyzni mozna by ksiazki o nich pisac
siunia, zdjecia super a Mia to taka fajniutka kluseczka hehe
Kiedy dziewczyny wprowadzacie coś do jedzenia dzieciom?czytałam dziś o tym nowym schemacie żywienia i
ja jeszcze nie musze spytac pediatry a wogle gdzie mozna znalezc ten schemat zywieniowy
a moja Zuzka to coraz bardziej rozgadana jest Wiki ma zniej ubaw hehe i smieje sie na glos
i prubuje sie przekrecac na brzuszek ale jeszcze jej niewychodzi
martwi mnie tylko ze jak lezy na brzuszku niechce podnosic glowki tak jak trzeba
niewiem czy to z lenistwa
bo jak ja mam na rekach to glowke trzyma dobrze juz sie tak niekiwa na boki i nawet jak lezy wlozeczku to podnosi glowke i nozki do przodu jakby chciala wstac
musze zapytac pediatry jak bede na szczepieniu