Witajcie
umnie chorobsko
Zuzia jest znow chora masakra ma taki okropny kaszel ze az sie dusi biedulka
bylam z nia i z Wiki dzis u lekarza z Wiki juz troche lepiej ale do konca ma brac antybiotyk bo tez kaszle okropnie
ale najgorsze ze malutka sie zarazila
biedna teraz spi i co chwilka budzi sie z placzem bo kaszel ja meczy
dostalismy antybiotyk Augumentin bo ma mocno czerwone gardelko i zmiany na oskrzelach kupilam tez prebiotyk zeny ja wzmocnic
ach nic mi sie niechce zalamka normalnie bedziemy siedziec teraz wdomu caly tydzien
masakra a za dwa tyg mamy chrzcinki
musze isc jeszcze do spowiedzi tylko ciekawe kiedy?
pogoda unas oki plusowa tem,snieg niepada tylko taka chlapa sie robi
jeszcze tylko miesiac i pozbede sie tych zebow co mam do wyrwania bo juz niedaje rady
pytalam dzis pediatry czemu Zuzka niechce trzymac glowki jak lezy na brzuszku to mowi ze widocznie jej niewygodnie bo widzi ze mocno trzyma glowke i sie prezy az
takze z napieciem miesni wszystko oki
i mowi ze niema sie czym martwic
zreszta jak pamietam Wiki tez nielubiala lezec na brzuszku zaraz plakala
matikasiato niesa plesniawki
moja ma juz od dwoch miesiecy i niemoge ich wyleczyc
masakra teraz tymbardziej ze byla niedawno chora i teraz znow i jeszcze antybiotyk co sprzyja rozwojowi plesniawek
takze znow nystatyna masakra kiedy my sie tego wyzbedziemy
fajnie ze zakupki sie udaly i ze Milenka juz z butelki chetnie pije ty mozesz twedy wyjsc spokojnie
siunia ojej zdrowka dla dzieciaczkow
ale Mia chyab zdrowa co?
ona fajniutka taka pyzunia
no i dobrze ze z MIalnem juz sa poprawy bedzie dobrze zobaczysz
A miałam się pytac dziewczyny jak tam z waszymi okresami-już przyszły czy jeszcze nie
umnie jeszcze nie i nawet niechce zeby tak szybko przyszedl
super ze goraczka juz minela i z malutka juz lepiej
jestem ciekawa co powie ortopeda bo mamy wizyte na 02.marca mam nadzieje ze bedzie poprawa i neitrzeba bedzie pieluchowac
Ewka82mialam pytac bo widzialam na n-k zdjecia Pawelka on jest poprostu boski ma przesliczne oczeta no i te rzesy
no wracajac do pytania
widzialam ze kapiesz juz Pawelka w wannie i ze uzywasz takiej gabeczki ja sie zastanawiam nad kupnem takich wlasnie gabek i chcialam zapytac czy sa dobre jak ci sie je uzywa
bo bede musiala tez Zuzke zaczac kapac w wannie bo sie tak wygina mi w wannience i prostuje ze ciezko mi ja wykapac
i pytam jak ta gabka sie sprawuje w uzytku
bylabym wdzieczna za info
w sobote chce na allegro powystawiac ciuszki po Zuzce niebede tego trzymac bo niemam gdzie apo drugie zawsze jakis grosz wpadnie
maz ma konto takze mi pomoze
nigdy tego nierobilam ale kiedys musi byc ten pierwszy raz hehe
ide robic obiadek
Wiki zazyczyla sobie nalesniki
do pozniej papa