Poza tym sie wkurzam bo na uczelni mi zostalo jeszcze kilka rzeczy - dodatkowo dowiedzialam sie ze mam zaliczyc wyklady z mechaniki plynow, a nikt mi o tym nawet slowem nie wspomnial i juz byly dwa terminy

mój Nicuś to w sumie nie interesuje się bajkami,bo on to raczej nie usiedzi w miejscuA powiedzcie czy wasze dzieci ogladaja jakies bajki?? Bo moj zaczał od jakis 2 tygodni skupiac sie na dwoch bajakch, czyli jak leca teletubisie i dobranocny ogrod
Wiesz juz sie tez nad tym zastanawialam ale czy mogla mi sie zatrzymac jak juz byla?a moze z tym @ to dla tego ze cagle karmisz ??????????????????
tak tylko teletubisieA powiedzcie czy wasze dzieci ogladaja jakies bajki?
Mam tez taka nadzieje ze sie nie myli a do lekarza no io musze iscDana dobrze ze nie jestesmiejmy nadzieje ze test sie nie myli ale idz do lekarza moze to cos z hormonami, albo tak jak marta mowi przez karmienie
no ja wiem kochana ze bywaja omylne ale w moim przypadku zawsze sie sprawdzaly na 100% wiec mysle ze i tym razem mnie nie zawiedzie ale zobaczy sie
PostWysłany: Dzisiaj 21:50 Temat postu:
witajcie dziewczynki :)
troche zaniedbałam pisanie na naszym forumwybaczcie :)
ale jakoś tak nie mam weny pisania,czasem was poczytuje,zresztą już kiedyś o tym pisałam i miałam wszystko nadrobić ale ....no wybaczcie :)))
Dana testy czasem są fałszywe,ale trzymam kciuki aby to nie była ciąża,skoro nie chcesz! współczuje z tym paluszkiem,aoby mała nie cierpiała i szybko paluszek wyzdrowiał
Moja Natalka jest nieobecna przy ulicy sezamkowej,jak widzi Elmo to az piszczy.Gdybym jej nie dozowala to ogladalaby Mini Mini caly dzien.Normalnie bierze poduszke kladzie sie w salonie i wrzuca bajki jak staraA powiedzcie czy wasze dzieci ogladaja jakies bajki??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość