jak wiwi sie bedzie powoli rozstawac z cycusiem bo wiesz tej diete co ja stosuje nie ma wiekszych przeciwwskazan dla karmiacej mamy

No tak zapomnialam,ze wiwka na cysiu jeszcze

No tak musisz miec troche bardziej zroznicowana diete, bo na samej zupie to obie sie wychudzicie

W kazdym razie kochana,powodzenia i wytrwalosci,bo doskonale wiem jak latwo jest przytyc a jak trudno zgubic te kilogramy ,szczegolnie jezeli jest ich ponad 20
a ona mnie rozwala, jak spi z nami to jest koszmar, gorzej niz gdyby siedziala w lozeczku i marudzila, chyuba kupie stopery

kopie mnie po glowie, ciagnie za wlosy, wspina sie na mnie, ajajjj
Mialam to samo z Natalia z miesiac temu,ale sie wkurzylam,wsadzilam do lozeczka powiedzialam DOBRANOC i zeby jej nie przylozyc w nonono,WYSZLAM.Darla sie z pol godziny i zasnela.Od tej pory codziennie wkladam do lozeczka i nie ma ze boli,jak jej nie pasuje to sie wydziera az zasnie.Moze jestem wyrodna matka,ale nie bedzie mnie bila,kopala i terroryzowala.
Teraz jest calkiem dobrze robie tak nawet po poludniu,widze,ze zaczyna ziewac,do lozeczka,buziak,mowie,ze teraz oczka musza odpoczac,mamususia bedzie obok,dobranoc i wychodze.Juz sie tak nie wydziera tylko kladzie i spi
Na uczelni wczoraj profesor tak mnie zjebal ze szkoda mowic, nigdy tak nikt na mnie nie krzyczal i nie wiem o co
Wiesz co,jak tego slucham to mi sie noz w kieszeni otwiera.To sie w glowie nie miesci,zeby wykladowca traktowal doroslego czlowieka jak psa,nawet nie jak dziecko,bo do dziecka tez tak sie odnosic nie mozna.DALEKO tej Polsce do Europy,daleko

Tutaj wykladowcy ze spokojem Papieza,do studentow podchodza,ja przekladalam termin oddania pracy z 4 razy,a bo Natalia byla chora,a potem ja zachorowalam,potem polecialam na wakacje,a ona wszystko ze zrozumieniem.Tak samo jest w pracy,jak mowie ,no nie wiem ze np zle sie czuje i chce isc do domu to mnie jeszcze manager pyta czy moze mnie odwiezc?Bo jestesmy ludzmi ,wszyscy i my i oni i mamy sie szanowac i rozumiec do cholery,a nie ponizac bo ja juz wykladam a Ty sie jeszcze uczysz

Sorki za ten wywod,ale nie moge normalnie jak czytam takie rzeczy