[ Dodano: 2010-02-22, 16:03 ]
mysle ze nie chca i boja sie wziac odpowiedzialanosc ...w myslzasady to nie ja to on ...jak dzieci sie zachowuja,ale to nie jest juz zabawajak zrobiles dziecko to ponies odpowiedzialnosc za swoje czyny...
mysle ze nie chca i boja sie wziac odpowiedzialanosc ...w myslzasady to nie ja to on ...jak dzieci sie zachowuja,ale to nie jest juz zabawajak zrobiles dziecko to ponies odpowiedzialnosc za swoje czyny...
dokladnie.. ale takich przypadkow znam niestety baaardzo duzo...ak dzieci sie zachowuja,ale to nie jest juz zabawa
ja tez mam taka nadzieje,mam nadzieję, że mój Michał nie pójdzie śladami swego ojca i nigdy nikopgo nie skrzywdzi... ja w kaŻdym razie zawsze pomogę bo wiem jak to jest być samemu...
i pomyslec, ze na swiecie sa takie matki... nosic to malenstwo przez 9 miesiacy pod swoim serduszkiem a potem tak poprostu zostawic... zapomniec...nie ma w ogóle do niego praw, musi płacić alimenty...
oj, wspolczuje...hej aleścvie naklikały ale nie dam rady bo mala się drze doczytac nie dam rady![]()
cały dzień dzisiaj marudna juz nie mogę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość