Jagna mala wymiata :D moja to w zyciu sie tak nie ruszala (no moze dzisiaj na piaskownicy jak sie rzucala bo chciala wejsc do wody a ja jej nie pozwalalam)
Achh szkoda slow co do profesora - mam teraz dylematy czy byc twarda, nauczyc sie (tylko nei wiem czego) i isc do niego, czy isc do dziekana i powiedziec ze nie chce na niego patrzecc z mysla ze mnie zrozumie i wymysli rozwiazanie czy wziac warunek na ten przedmiot na pol roku i isc w nastepnym semestrze jak odetchne (ale wtedy bede miec jeszcze wiecej pzedmiotow wiec chyba lepiej miec to za soba

Shoo dupiasto z A. Mozesz mu powiedziec,ze reagowalby na angielski gdyby Twoj A. spedzal z nim wiecej czasu i wiecej do niego mowil - zwal na niego ;) a poza tym przeciez jak jestescie razem to chyba mowicie po angielsku nie? :) Czy przy A. mowisz do Jaspera po angielsku i on nic nie rozumie? ;) bo w sumie gdyby tak bylo ze np jak karmisz Jaspera, siedzi obok A. i zaczynasz cos Jasperowi opowiadac przez kilka minut po polsku a on siedzi obok i patrzy i nie rozumie to moze sie wkurzac - ale powinien wziac ksiazke i zaczac sie uczyc polskiego :D przydaloby mu sie, zwlaszcza,ze moglby swobodnie rozmawiac z Twoja rodzina :)
A co do lotow odpisalam Ci juz ze do Malagi z Krakowa bedzie latal wizzair? Od czerwca prawdopodobnie i bilety ostatnio byly w granicach 200zl w jedna strone
Swoja droga jak bylam u lekarza to pytala czemu oduczam dziecko jedzenia w nocy - ze do drugiego roku zycia ma prawo zwlaszcza ze jest chudziutka