lidziasc, robimy tylko kolacje i słodkie. będzie max 25.osób. kameralnie, ale po co więcej. nie stać nas na wielkie weselicho! takie będzie dla nas wystarczające.
tibby super super , no to nic tylko zalatwiac wszystko a potem czekac na date
Co do dzidzi to moze obliczenia sa po prostu nie konkretne, Julcia miala na poczatku termin na poczatek stycznia, z Usg na 19 stycznia a urodzila sie 2 lutego czylo dwa tygodnie po wiec wedlug skali zawsze byla pare tygodni do przodu ale wtedy nie bylam dokladnie stuprocentowo pewna kiedy mialam ta ostatnia miesiaczke i jak dlugi okres mialam miedzy nimi bo wogole tego nie pilnowalam. Tym razem staralismy sie dosc dlugo wiec sobie zapisywalam w telefonie kazdy pierwszy dzien miesiaczki i termin pasuje co do dnia bolace gardelko Co do gardelka to nauczyl mnie pewien starszy pan jak opiekowalam sie jego wnuczkami - szalik na szyje i koniec! Bol gardla znika niemal od razu, kaszel tysiac razy mniej i samo chorobsko szybciej mija! Ja zapomnialam o szaliczku i dzis w nocy A. przydreptal do mnie z jednym i mowi ze pewna madra dama nauczyla go sztuczki Moj bracki zawsze sie ze mna klocil ze to wcale nie dziala wiec nawet nie chcial sprobowac a potem chodzil z bolacym gardlem i kaszlem przez tygodnie! Ja kiedys czesto zapadalam na chorobska gardlowe i wlasnie kiedy chodzilam dwa tygodnie z kaszlem i bolem gardla poradzil mi ten starszy pan zeby szalik zalozyc i przyniosl mi swoje hehe taki staromodny a ja na randke musialam isc ale jak go zalozylam i bol przeszedl to wcale juz go nie zdejmowalam ani w dzien ani w nocy i po trzech dniach wszystko minelo! A najlepsze ze mozna spokojnie jesc i pic bo gardelko nie boli wtedy przy przelykaniu lidziasc, niekotrzy ludzie maja po prostu takie okropnie brzydkie zwyrodnienia ciala po prostu strasznie wyglada ta babka ze zdjecia sandrusia brzusio sliczny!! hehe i skarpeteczki juz na brzusiu daja obraz nadchodzacego dzidziusia hihihi fajnie tak utozsamiac brzuszek z dzidzusiem
SANDRUSIA u nas na Bank wsadzili by Cie z tym rozwarciem i odchodzącym czopem do szpitala i pewnie podawali magnez w kroplówkach na wyciszenie ewentualnych skurczy
i monitorowali na KTG co kraj to inaczej Najważniejsze ze dzidzia dostała zastrzyk na szybszy rozwój płuc
A Brzusio masz faktycznie spory wygląda ze Duży jest ten twój maluszek tibby, Super ze udało sie załatwić datę u księdza oj będzie fajniutko teraz sala i można troche odetchnąć
i oczywiście Suknia oglądałaś juz coś lidziasc, ale zdjęcie MamciaKochana, jeśli chodzi o ten szalik to ja tez ta metodę stosuje i wydaje mi sie ze faktycznie to działa
no wyprawilam meza do garazu ma wrocic ok 19 a ja wzielam sie za robote wynioslam mieso do babci o odmrazam lodowke no i musze wziasc sie juz powoli za pranie:)
wisnia3006, fajnie tak już móc poprać te maleńkie rzeczy, co?
my się za to bierzemy 12.03. Bo po wypłacie można iść po większy proszek. Dzidziuś będzie dobry?
tibby, ja mam dzidziusia do bialego ale jeszcze nie uzywalam.
Ale zazdroszcze Ci z tym slubem sama chcialabym jeszcze raz zalozyc biala suknie.
a tu juz minelo pol roku