julchik22, masz rację z tym terminem obrony, też bym tak postąpiła tym bardziej jeśli istnieje taka możliwość. napisz proszę z jakiej dziedziny się doktoryzujesz, warto wiedzieć z czego jesteś mistrzunio no 1
Martalka,

za pokonanie przeszkód dnia codziennego

wiedziałam, ze dasz radę Matko Polko
Angela23, witaj, napisz cosik o sobie, czy to pierwsza ciąża, jak minął Ci pierwszy trymestr?
NICOLA_22,

dla twojej mamy za ofiarowaną Ci pomoc

ja teraz też pomieszkuję u rodziców moich, bo moje mieszkanko nowe w remoncie i choć jest mi u nich dobrze, to czekam na tę chwilę, gdy będe już u siebie i będę mogła te paskudne kartony rozpakowywać, choc nie cierpię takiego typu zajęć ale jestem dobrej myśli. takie moszczenie gniazdka to chyba będzie w moim wydaniu - wszystko pod kątem dzidziusia

ogólnie to dla mnie cudowne chwile i mam nadzieję, że starczy mi zdrowia na to wszystko, a Tobie życzę go szczególnie
U mnie dzisiaj spokojny dzionek, byłam z moją mamcią w paru sklepach meblowych w celu rozeznania się w cenach mebli kuchennych wolnostojących i powiem Wam, że rozbiezność cenowa jest niesamowita - od 1200 zł do 3700 zł

zdecydowaliśmy z mężem, że zamówimy chyba przez internet bo tam mają najbardziej rozsądne ceny i transport bezpośrednio do domku
Życzę dobrej nocki, a tym którzy czytają ten post rano - MIŁEGO DNIA