super byc kontrolerem jakosci na hali :D nie wiem czym sie zajmujesz ale ja studentka politechniki uwielbiam hale i uwielbiam kontrole jakosci :P
Oj usmialam sie kochana

Fajne jedynie jest to,ze jak mam gorszy dzien to sie moge bardziej poczepiac i czuje sie rozladowana po pracy
A co do okresu to juz dostalam normalny a tabletke wzielam tak jak na ulotce i pisalo ze wszystko powinno byc ok :) no i chyba jest

No to super

Chodzilo mi to po glowie,no strasznie bidulka musiala to przejsc.Jeszcze taki maluszek nie moze powiedziec,ze cos jest nie w porzadku
to masz poprzestawiany cały dzien, w nocy pracujesz w dzien spisz, ale najwazniejsze ze jestes zadowolona i szczesliwa

Oj,nie,nie

Spie pol nocy,mam to szczescie,ze moje dziecko wstaje o 9.30 wiec juz sie przyzwyczailam,w dzien juz raczej nie mam czasu spac bo wychodze o 17

Ale w zwiazku z tym ze to nocna zmiana pracujemy tylko do czwartku,od piatku mam weekend
JA nie pracuje a czasem wlacze dziecia bajeczki ale tez nie tylko dlatego zeby miec chwilke dla siebie,ale przeciez bajeczki sa dla maluchow i czemu mamy im odbierac to co bawi i cieszy
Ja kochana gdybym nie pracowala,tez bym bajki wlaczala.Mamy poranny rytual,ze Natalka bajeczke a ja u Was w tym czasie sie relaksuje

Niczego zlego sie od Elma na pewno nie nauczy,zreszta oglada telewizje w porywach do godziny dziennie,pozniej tez nie wylaczam telewizora,tylko przelaczam sobie na TVN24,a to juz jej nie interesuje

A jeszcze wieczorem maz na dobranoc oglada z nia misia i spiewaja kolysanke ni MiniMini
bajeczki sa dla maluchow i czemu mamy im odbierac to co bawi i cieszy

Jestem tego samego zdania
ale z wlasnego lenistwa jej wlacze czasem
Ja tez z braku czasu,ale przeciez pol dnia przed telewizorem nie siedza,a Natalka jak widzi Elma az piszczy z radosci,a mi sie cieplo robi na sercu patrzac jak probuje z nim spiewac piosenke
bez przerwy myslalam o ttym ze moge to robic tylko chwilke i to byl moj blad - trzeba bylo nosic,m przytulac, spac przytulonym :P
A wiesz,ze ja tez ostatni tak myslalam,chyba gdybym miala drugie dziecko to olalabym teorie,wyluzowala sie,ja i dziecko bylabysmy szczesliwsi,a tak za kazdym razem kiedy ja bralam na rece myslalam czy juz nie za dlugo ja przytulam,matko co za glupota,tez teraz zalujw