Dana--witaj nasza mroweczko

Kochaniutka jak mi milutko

ale ja to chyba bardziej wielorybek niz mroweczka he he he juz wlasnie kiedys
miszce, mowilam ale od prawie od dwoch tygodni mam prawie 5 na minusie
Super ze ci mala tancerka rosnie,,czasem nie zaprzepasc okazji tylko wysylaj ja na kurs tanca,,,napewno bedzie w swoim zywiole

No bedzie trzeba sie temu baczniej przygladac i jak co wyslac ja bo Adulka znow ze spiewaniem i troche to zaniedbalismy a naprawde moglo by cos byc ztego ale jak zawsze brak kasy
o a jutro jedziemy do Katowic na koncert zespołu Feel

nie zebym byla jakas fanka, ale moj szwagier dostaje w pracy darmowe wejsciowki na rozne koncerty i teraz akurat oni spiewaja wiec pojedziemy sobie

ja na fila tez bym sobie pojechala zreszta narazie to siedzimy w domu jak stare pryki i tylko praca sprzatanie itd
Ale jestem dobrej mysli

No pewnie myslec zawsze trzeba pozytywnie Wiesz Ada tez miala zawsze na twarzy takie wypryski ze jak bys to nacisnela to wylazila biala glizda ja to tak nazywalam i ten buzial zawsze brzydki byl na policzkach i zreszta ciagle cos bylo i tak naprawde lekarze nigdy nie doszli co to bylo i jaka przyczyna choc tez doszukiwali sie roznych przyczyn a ona poprostu od urodzenia miala i o dziwo dopiero jej nie dawno to zaniklo za to przed miesiaczka wychodza ale pojedyncze pryszczole ale generalnie buzialka ma ladnego porostu wyrosla z tego czegos i jest oki
Dzis wiwka w sklepie przeszla sama siebie ja luzik gorzej z babcia

moja tesciowa malo na zawal nie padla bo nie wyobrazala sobie jak wiwi moze sie tak drzec i uciekac po sklepie jak dla mnie prawie normalka bo my jak z A jezdzimy do sklepu to on generalnie zajmuje sie zakupami a ja latam za naszym lobuzem po calym sklepie i lapie co ona z polek wyrzuca

ale jak dzis pojechalysmy to musialam sie zajac robieniem zakupow wiec nie bylo czasu na latanie za mala wiec darla sie w niebo glosy i giela sie na wszystkie strony a babcia mowi do mnie ze ona nie moze sluchac jej darcia i ze nigdy by nie pomyslala ze jej kochana wnusia to taka mala lobuziara i drciuch jak cos nie jest po jej mysli

a ja no to sobie popatrz i wiecej mi nie mow ze wiwi to jet taka grzeczniusia bo jest jak sie robi to co ona chce ale tylko zabron jej czegos jak sie ona na cos uprze to Wiwus pokaze co potrafi W kazdym badz razie babcia juz poweidziala ze znami do sklepu wiecej nie pojedzie he he he i wie ze z mala sie nie wybierze na zakupy do marketu A najlepiej jak mi powiedzial ze jest pod wrazeniem ze ja z takim spokojem robilam zakupy i ze mnie to nie wyprowadzilo z rownowagi a ja jej bo ja wrzucam na luz a wiwi wkoncu odpusci ze zmeczenia i jak tylko wyszlysmy to Wiwka zaczela sie smiac i gadac do nas a babcia mowi ze nie samowita jest no coz jak to dziecko a jak babcia jej z

aczela cos mowic to jej mowila odejc