Witam kochane!!!
kawusia z ranusia
Ja wam powiem ze bylam pewna ze sie wyjasni to o czym byla ta spraw przeciez my jak najlepsze kumpele kazde nieporozumienie zazegnamy
no nie?
Wiec po sprawie
U nas nic z tego nawet jak blagam-powiedz mama-nie da rady
kochana przyjdzie czas i pora ja sie tego trzymam
Powiedziec Wiwika umie bo wola mama jak opentana na widok jedzenia wiec nie problem by bylo mamunie zawolac
Ale chyba jeszcze nie ma ochoty
dana, ja dopiero przyuważyłam jak bardzo uzębiła się twoja córa
No juz tak ale wiesz kochaniutka wlasnie zaczynaja sie przebijac trojki i czeka nas ciezki okres
U nas dzis piekna pogoda,,normalnie dlugo oczekiwana wiosna
No to fajnie masz kochana bo u nas pochmurno i wieje ze glowe chce urwac
Jestescie wszystkie dla mnie jak siostry,przechodzimy razem przez najpiekiejszy,ale tez najburzliwszy okres w zyciu i zadne nieporozumienie czy roznica zdan tego nie zmieni
No ja tez kochana jestem tego zdania i wiedzialam ze to sie wszystko wyjasni bo tu sa bardzo inteligentne i i z wielkimi serduchami kobitki wiec jest cudnie
Ja w samej bluzce na spacerku bylam,wiosna pela para
No to sie zdolowalam ja juz tez chce zdjac te zimowe lachy
A i bylysmy z moja siostra mierzyc jej suknie slubna,bo w sierpniu wychodzi za maz.Wyglada bajecznie,az sie poplakalam
No kochana to bedziecie chulac o juz widze jaka cudna kreacje nasza niunia zapewne bedzie miala na slub cioci
do 40 stopni, co ja zbijalam to po dwoch godzinach znow mial wysoka goraczke, a na dodatek ida mu 4 zabki na raz- troki i pewnie to tez od tego mial taka wysoka goraczke, plakal niemilosiernie, nie wiedzialam jak mam mu pomoc
No wlasnie to jest sraszne jak te bidoki przy tych zebah sie mecza mnie lada dzien bedzie taka akcja czekala bo juz widze te jej dzisliska sa jak nabrzmiale balony
Pati85, zdroweczk dla Erisia
do lata musze schudnac co najmniej 10 kg bo ja nie to nihdzie nie jade
ej ja tez musze tyle jeszcze zgubic 5 juz mam za soba ale dzielnie teraz zrzucam po pare deko ale jest oki najwazniejsze ze sie nie katuje glodowkami tylko jem ile wlezie
nie rozmawia jeszcze, tylko po swojemu, ale widac, ze juz probuje cos tram gadac
No Wiwi juz troche tam gada ale przewodzacy i tak nadal chinski
Własnie a jak tam z zabkami, czy wasze dzieci tez tak ciezko to przechodza jak Filip??
U nas ciagły ryk płacz w nocy, mysle ze to zeby bo co innego nie wiem
No niestey kochan wiwi tez zalicza sie do tych bardzo cierpiacych przy zabkowaniu Jak pamietam Adusie to byl taki lajcik ze nie wiedzialam przez to kiedy wyszedl kolejny zab
Jeszcze znowu cos mu sie poprzestawiało z tym spaniem, nie chce popołudniu usypiac, dzis o 15 zasnał i o 17 wstał to znowu wieczorem bedzie problemm zeby go uspic, wczoraj to samo
No to u nas wiwi sie pozmienialo na korzysc bo wstaje przzed siodma spi po 12 i tak juz nie spi i po20 juz pada
chociaz dzis wstala o 8:30 ale i tak pojdziespac ok 13 i bedzie luzik wieczorkiem ale niestety w nocy budzi sie czasem raz czasem dwa razy