czesc mamusie :)
Jestesmy zdrowe,pani doktor osluchala Zuzke i jest ok ale antybiotyk mamy wybrac do konca.Juz mi pomyslow brak jak mam go jej podawac Moje dziecko uparte ani smoczka nie chce,ani butelki,ani z lyzeczki ani z miarki.Nie toleruje w buzce nic innego niz cycus
Co do chusty,to my mamy cos takiego http://www.allegro.pl/item939084396_chu ... szawa.html ale oczywiscie Zuzka nie lubi w niej byc
Dzis o 4 rano jak sie obudzila na jedzonko,to zasnac nie chciala,usmiechala sie do mnie slodko i gugala do mnie
Co do przedszkola,to ja tez teraz musze Andrzejka zapisac,wiem,ze tutaj u nas tez latwo nie jest,za malo miejsca jest w przedszkolu,a za duzo dzieci No i absurd totalny,bo zeby zapisac dziecko do przedszkola,to oboje rodzice musza pracowac!!!Teraz nie ma problemu,bo pracujemy ale w zeszlym roku,jak chcialam dac Andrzejka to jeszcze stalej pracy nie mialam i nie mogl pojsc A ja nie moglam nigdzie swojej oferty na 100% potwierdzic,bo nie wiedzialam,czy bede miala co z Jedruskiem zrobic Bledne kolo.
Anusiek - widze ,ze maly glodomorek wam rosnie.Moja Zuzka w dzien lubi czesto do cycusia ale w nocy budzi sie tylko raz
leona - moja tez sobie drzemki w lezaczku ucina
Judka - witaj
geheimnis - moja tez ma tradzik niemowlecy,tzn najpierw tak myslelismy,a to jednak skaza bialkowa. Kapie ja w oliatum,smaruje oilatum i dostaje Fenistil w kropelkach.Jak bylo bardzo zle - czyli twarz byla cala w krostach i skorka byla az czerwona i goraca,to dostalam masc sterydowa Laticort i doslownie jedno posmarowanie i na drugi dzien skora czysta,w szoku bylam.No i kazala pediatra smarowac przez 4 dni,a ja posmarowalam ja raz i na drugi dzien punktowo,doslownie w 2 miejscach i dalam spokoj.Tylko minus taki,ze skorke wysusza bardzo.
Odnosnie krwawienia,to i u mnie podobnie.Skonczylo sie dopiero 15 lutego !!!A jakies 3 dni temu znowu cos polecialo.Bylam u ginekologa i powiedzial,ze wszystko jest ok.
Przepisal tylko globulki na uplawy,a po nich kazal brac Lactovaginal co drug dzien.
Preudence - moja Zuzka podobnie jak Twoja Adas,z drobnym wyjatkie - lubi byc noszona
inia - trzymam kciuki,zeby CV sie spodobaly i duzo ofert bylo
Co do taty,to niesamowita historia ale takie rzeczy sie zdarzaja.
mikusia - duzo modl sie za babcie,a najlepiej daj na msze za nia,moze potrzebuje tych modlitw,dlatego sie tak czesto przypomina
anetka - wlasnie,szczepienie - -mojej Zuzce znowu odpadly,wczesniej bylysmy w Dziekanowie,a teraz chore,a za dwa tygodnie znowu powinnysmy jechac do Dzikanowa,kurcze.
lilo - super fotka i jaki bialy jezyczek od mleczka Co do diety,to ja teraz tez wiecej sobie pozwalam,niz z Andrzejkiem.
Sviva - a moja Zuzka wazy 5700
Nie martw sie rehabilitacja.Pojdziecie na konsultacje,pewnie kaza wam kupic pilke i bedzie git.Zuzka przez swoje cwiczenia na barki i raczke tak szyjke wycwiczyla,ze nikt mi nie chcial wierzyc,ze ona 2 m-cy nie ma