Czesc dziewczynki!!!
Bardzo dlugo mnie nie bylo
Duzo sie dzialo, poki co jestem zawalona obowiazkami, praca, dom, amelka do tego mam mojego siostrzenca po pare godzin dziennie i
tak wlasnie brak czasu. poza tym przeprowadzilismy sie, mieszkamy prawie na tej samej ulicy ale w pieknym parterowym domku, kiedys wam wkleje fotki, bylismy w grudniu w polsce, amelka nam sie pochorowala w noc wyjazdu, dojechalismy do lotniska ale przed wejsciem do samolotu zaczela miec drgawki, dreszcze, zaczela nam siniec i mezus wrocil z nia, ja zostalam z calym bagazem, moj maz i amelka z tym w czym byli ubrani tego dnia bo reszta poleciala ze mna.
u nas w anglii zima na calego, ja jeszcze nie mialam z tym doczynienia wiec jezdzilam ostroznie ale dalam rade, odliczalam dni do ich powortu, nigdy nie bylam sama w domu i nigdy za nimi tak nie tesknilam, pojechalam po nich na lotnisko i byla przeszczesliwa ze sa ze mna spowrotem
potem odbebnilismy troche swieta bo w polowie na pudlach i nowy rok spedzilismy w nowym domku, troche czasu minelo zanim sie zaklimatyzowalismy a zwlaszcza amelka po pobycie w polsce w szpitalu i wogole. polska nam wogole nie sluzy i nie wiem kiedy sie znowu tam wywbierzemy. poza tym moja siostra przyjechala do anglii ale z nami nie mieszka, staram sie jej pomoc ile moge ale oczywiscie dla mnie to znowu dodatkowy stres, poza tym staramy sie o dzidziusia ale nie wiem czy to nie pzemeczenie i ogolnie troche rzeczy sie sklada ze poki co nic. Amelka sa dni ze jest taka kochana ze moglabym sie z nia tulic i glaskac i lezec sobie i jest jak w niebie a sa dni ze pokazuje mi histerie i jakbym mogla to bym ja rozerwala, pieknie mowi, nawet zdania, troche po swojemu, wiem ze rozumie wszystko i mozna z nia troche podyskutowac... co to chyba tyle... wiem ze mnie nie bylo tak dlugo ale wreszcie mam internet i nowego kompa bo tamten umarl smiercia naturalna wiec... nawet nie wiem czy odzyskamy z niego dane..
jesli mozecie mi napisac w skroie co u was nowego bylabym wdzieczna, nie mam naprawde czasu na czytanie wszystkiego co przegapilam, poki co was bardzo goraco pozdrawiam i mam nadzieje ze znajdzie sie tu jeszcze miejsce na jakiegos mojego posta raz na jakis czas