potem będzie 5 min do centrum tramwajkiem a i korków nie będzie koło domu bo wszystko będzie jeździć nową drogą.
No i tego się trzymaj - trochę pocierpicie ale warto
Shiva, współczuję nocki
U nas całkiem nieźle - mała usnęła wczoraj już 19,30 i pociągnęła do 1,00. To jej najdłuższy sen tylko że ja się tak szybko nie kładę więc pospać nie pospałam
Ale mogłam na spokojnie zająć się starszakiem bo mąż ma drugie zmiany i wieczorami jestem sama a nie zawsze jest to łatwe
Podziw dla mam potrójnych które same muszą to ogarniać
Potem pobudka o 4,00 i o 6,30 już zaczęła dzień. Ale najważniejsze że po jedzeniu od razu usypiała bo czasem ma problem.
Ogólnie to oszaleć można będąc rodzicem
Każdy mówi co innego a ty człowieku biedny decyduj...
Tylko dziwne że piszą że to wina rtęci która jest w szczepionkach - czyli na chłopski rozum mi by wychodziło, że im więcej szczepionek tym gorzej a piszą że ta skojarzona MMR jest niebezpieczna skoro eliminuje 2 wkłucia. Nie wiem czy możliwe jest, żeby
podać szczepionkę przeciwko odrze w wieku 15 miesięcy, przeciwko różyczce w 27 miesiącu, przeciwko śwince w 39 miesiącu.
skoro w kalendarzu szczepień obowiązkowych są razem????
Albo:
Nie szczepić noworodków
Skoro każde dziecko urodzone dostaje z automatu w szpitalu???
barbapuppa, zdrówka dla rodzinki
Judka, jakie fajne suwaczki
u nas tez zima wrcocila
U nas też, padał śnieg i nie poszłam na spacerek, teraz się trochę wypogodziło ale zaraz starszak wróci z przedszkola i nie mogę się ruszyć. Ja lubię każdą porę roku ale zimy na razie mam dość