Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

09 mar 2010, 10:51

Magda33 to może nie kolki u Was tylko reakcja na niektóre Twoje produkty? bo kolki to dziecko się drze i drze chociaż by człowiek o suchym chlebie był:)

Isiawarszawa
przepis zapisuję zaraz. Jest bardzo interesujący:) możesz nam wkleić fotkę aby jeszcze bardziej skusić;)

Milenka pospała od 8 do 9. Już 3 razy patrzyłam co jej jest, że tyle śpi. Teraz coś marudzi. Niby cyca szuka, a jak ją biorę to nie jest tylko się rozgląda.

Ja też pranko rozwiesiłam. Matę też małej wyprałam bo już zapluta była:) poodkurzałam. Obiadu wielkiego nie robię, bo m jest na szkoleniu i dopiero jutro wróci. Matiemu usmażę delfinki rybne, a sobie zrobiłam makaron z masełkiem i twarogiem. Uwielbiam;)

Wiolaw
co tam za dietkę masz?:)

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 mar 2010, 10:56

Magda33, super :] to czekam isia991@wp.pl
matikasia, nie moge bo nie robiłam ciasta tylko tą masą kleiłam 2 biszkopty bo masa mi stężała i nie chciała sie rozlać... a ciastka już zjedlismy z piotrem :]
ja miałam dzis wrażenie że oliwia oddychac nie moze... ale ona tylko tak se piszczała a brzmiało to jak gdyby powietrza złapać nie mogła, ale sie wystraszyłam
a teraz kluska mi znow zasypia

Awatar użytkownika
edulita

09 mar 2010, 11:05

ja juz drugie pranko nastawiłam :-) i wpadam zajrzeć co naskrobałyście :-)
Magda33, - super ze jest juz poprawa jeszcze chwila i wyniki beda ksiazkowe :-) ucałuj Zosiinke
isiawarszawa, - te odgłosy dzieci wydaja przerózne i czasami mozna sie wystraszyć :-)
matikasia, - tez musze mate wyprac i jeszcze pokrowiec z bujaczka bo wszedzie chrupkami kukurydzianymi nakleiła :-D

Idka od paru dni wystawia język i robi prrrr i tak ja bawi ze robi nam fontanne a jak sie ja przedrzeźnia to spina się i stara jeszcze wiekszy pryskacz nam zafundować :-D
Najgorzej jak zrobi tak podczas jedzenia zupki :ico_haha_01: Ma juz swoje ulubione zabawki i jak widzi cos na pólce co ja interesuje to woła oooo.... zwłaszcza jak widzi garnuszek na kolcuszek to musi go dorwać :-)

Awatar użytkownika
matikasia

09 mar 2010, 11:07

aha no ok:) więc kto pierwszy zrobi wkleja fotkę :)

Awatar użytkownika
wiolaw

09 mar 2010, 11:49

ja juz ogarnełam , bo zadzwonila koleżanka że mnie dziś odwiedzi
pranko zaraz sie dopierze
a co do obiadu to się zatanawiam , bo ja na dietce to warzywka na parze sobie zrobię i może kawałek piersi , a reszta co będzie jadła :ico_noniewiem:
dla Ali mam troche zupy wczorajszej :ico_wstydzioch:
Wiolaw co tam za dietkę masz?:)
narazie to tak staram sie ogarniczyć słodycze i jeść dietetycznie na parze ale czy mi się to uda to duży znak zapytania , bo muszę gotować i dla reszty domowników , więc jak tu jeś ccoś dietetycznego jak oni będą się zajadać normalnym jedzonkiem :ico_noniewiem:
ale slodycze , ciasteczka może odstawię ,
narazie to zjadłam serek i 3 chlebki ryżowe i burczy mi w brzuchu :ico_placzek:

dobra spadam bo musze się ubrac i Lolka na spacerek
a właśnie zadzwoniła kumpela że już jedzie , ale to z pół godz jej się zejdzie , bo ma jakieś 30 km do mnie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
matikasia

09 mar 2010, 11:51

Wiolaw ja zaczęłam dużo piec i dusić, także wszyscy możemy jeść zdrowo, a jak już robię im schaboszczaka z kurczaka to sobie pierś po prostu gotuję i już.
No zaraz masz koleżankę, to będzie ciasteczko do kawki:)

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

09 mar 2010, 12:11

Magda33 to może nie kolki u Was tylko reakcja na niektóre Twoje produkty? bo kolki to dziecko się drze i drze chociaż by człowiek o suchym chlebie był:)
też tak myślalam, ale raz Zosia miała napad u pediatry i ta potwierdziła, że to kolki, no i były punktualnie zawsze co wieczór od 22.20 i trwały 3 godziny przez 2 tygodnie. Poza tym pediatra mówiła, że kolka jest często przy alergii pokarmowej i to jeden ze zwiastunów alergii :-) Dobrze, że mamy to już za sobą.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 mar 2010, 12:12

jak dobrze ze to nasze forum wkoncu działa, wczoraj sie czułam bez niego jak bez reki, co ciekawe gdy nadchodzi weekend lub gdy jestem u rodziców nie jejest mi aż tak niezbedne :ico_wstydzioch: natomiast w domu żyć bez niego nie moge,
własnie gotuje zupe, kompozycja własna :ico_noniewiem: ciekawe jak sie uda...

Awatar użytkownika
Magda33

09 mar 2010, 12:31

isia przed momentem wysłałam Tobie fotkę tej tabeli :-D

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 mar 2010, 12:49

Magda33, doszło i wszystko super widac
a oliwka dzis ma dziwny dzien-znow idzie spac...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”