Witam
emikaw85, - ale o co mu chodzi o nazwisko ? przecież to ze da dziecku swoje nazwisko to stanowczo zamało
nie przejmuj sie napewno tylko cie straszy tym sadem. Swoja drogą to przykre że zamiast ci pomóc lub naprzykład spróbowac porozmawiać pogodzic sie ja nie mówie zejśc ale chociaż poprawić stosunki dla dziecka to on od sądu zaczyna
isiawarszawa, - moze ten ból to na @
Co do spacerków to może inaczej pomysl pospaceruj przed siebie tak dla relaksu
ja tez niebardzo mam z kim spacerować bo nie mam kolezanek z takimi malcami jak Idka i sama spaceruje a teraz to juz coraz przyjemniej będzie bo przyroda powoli się budzi do życia i nawet jakiś mały skrawek zieleni moze zachwycić
Coć mnie trawniki przerażaja bo wszędzie nasrane że szok po roztopach wszystkie psie kupy na wierzchu
wiolaw, wiadomosc na nk wysłałam i ciesze sie że A li sie podoba
Dietka widze wchodzi w zycie
brawo za samozaparcie
matikasia, - jak trzeba to trzeba niech się Mati wykuruje a imprezke mozna przełożyć
Ja ide nastawić pranko i pomyśle o jakims spacerku około południa ale boje się że mimo iż słoneczko to zimno bo w nocy było -7
brzuch mnie boli czekam na @ oj jakas wypluta się czuje
[ Dodano: 2010-03-10, 10:15 ]
emikaw85, co do jednorazowych śliniaczków to ja nie uzywałam, za to mam kilka takich foliowych super sprawa zwłaszcza przy pokarmach plamiacych
a tak to zwykłe materiałowe mam i takie z ceratka obszyta materiałem mam tego mnóstwo bo jeszcze po Nikoli a nawt po mnie takie 28 letnie mama zachowała