my po obiadku już.
M. zachwycony wózkiem. zamiast się ze mną witać, to najpierw oglądał wózek. jeszcze w butach i kurtce nie może oderwać wzroku od niego
wisnia, powodzenia! trzymam kciuki żeby lekarz powiedział same dobre wieści.
Dziewczyny jakie reczniki kupilyscie dla dzieci? Mam jeden drewexu i jest milutki, myslalam ze 1 wystarczy bo mam 2 po synku ale wyjelam je, upralam i sa okropnie twarde mialam babyono ale juz takich nie chce, dziekuje
no wrocilam od lekarza i jest taka sytuacja w ciagu 2 tyg musze isc do okulisty i musi mi zbadac cisnienie dna oka i stwerdzic czy nie musze miec cesarki. 23 marca mam isc na kontrole do mojej doktorowej do szpitala i stwierdzi co dalej czy zostawic mnie juz na ta cesarke jak bede musiala miec czy do domu. a tak to wszystko ok mialam dzis badany posiew wyniki za tydz( kurde jakie drogie te badanie 90zl) glowka juz jest nisko no i mam opuchniete nogi.
witam,
cały dzień nie miałam czasu do Was zajrzeć
wysłałam dzisiaj męza po proszek do sklepu i kupił proszek Dzidziuś do rzeczy kolorowych drugi do rzeczy białych i na końcu babka przekonała go, żeby kupił jeszcze płatki mydlane podejrzewam, że jakbym go wysłała po skarpetki to wróciłby ze wszystkim możliwymi rozmiarami a na końcu jeszcze kupiłby rajstopy komunijne