Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 mar 2010, 19:48

gozdzik, gdyby nie ten sypiący śnieg, to z pewnością byłabym już u ciebie ;-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2010, 19:52

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

[ Dodano: 2010-03-14, 19:02 ]
:ico_noniewiem: z tym śluzem to trudno Ci doradzić bo w ciąży występuje wzmożona produkcja do tego główka moze naciskać na ujście i powodować taki śluz :ico_noniewiem: co do czopu to rożnie go opisują ale z reguły zawiera nitki krwi choć moze na poczatku byc jednobarwny
:ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

14 mar 2010, 20:49

czesc dziewczyny :-)

jejku jak mi juz ciezko jest... w 1 ciazy fizycznie lepiej sie czulam, brzuch byl mniejszy... a tu spojenie boli, nogi puchna, pozycje ciezko w nocy znalezc, budze sie co chwile :ico_olaboga: no nic jeszcze kilka tyg musze wytrzymac :ico_sorki:

Do tego pogoda paskudna i samopoczucie przez to gorsze :ico_noniewiem:

No i chyba przez ten wielki brzuch mam problemy z jelitami- raz zaparcie a potem cos sie odblokuje i ... chyba corka mi na jelita uciska

[ Dodano: 2010-03-14, 19:50 ]
a sluzu to ja ogolnie mam wiecej od dawna i w poprzedniej ciazy tez tak mialam

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 mar 2010, 21:05

no nic to, w czwartek idę do ginka to się dowiem, czy to znów jakaś infekcja, czy może to wszystko to Tobiego wina ;-) osobiście wolałabym to drugie :ico_sorki:

idę poleżeć trochę we wannie.

pogoda wciąż pod psem i przez to nudno mi i jakoś smutnawo. :ico_placzek: M. znów w pracy na popołudniówce i znów wróci o 24 :ico_noniewiem:

Niech to moje dziecię wychodzi już, to może huśtawki nastrojów chociaż się skończą. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 mar 2010, 21:23

tibby, no sprawdz to najlepiej u ginka, moze sie nawrocila infekcja, a moze po prostu masz taki nadmiar sluzu teraz, trudno okreslic :ico_noniewiem: ja wlasnie mam nadbiar sluzu tak z niczego, taki urok ciazy, niepowiem irytujacy, ale jeszcze tylko kilka tygodni na szczescie i koniec :ico_sorki: :ico_brawa_01:
kratka, no ja wlasnie przerazam sie mysla ze jesli drugie ciaze sa bardziej uciazliwe, to co z trzecimi??? Bo planujemy wiecej maluszkow, ale sama mysl o ponownej ciazy i cierpieniach wprost mnie przeraza! Pozostaje adopcja :ico_szoking: :-D

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

14 mar 2010, 21:52

ja tez nie moge spać w nocy ciagle sie budze ale mnie to znowu sraszne skurcze łapią w podbrzuszu :ico_placzek: dzisiaj leciała mi krew z nosa ale to moze od tej anemi :ico_noniewiem:

dla odstresowania była dzisiaj z P. na meczu piłki recznej a potem na lodach było bardzo fajnie :-) ale powiem wam ze juz wstydze sie wychodzić w takie publiczne miejsca bo juz taki duzy brzuch mam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

14 mar 2010, 22:01

hejka

co tam u was????????????????????????????

Moja Pysia kaszle brzydko :ico_noniewiem:
jutro musze zadzwonic i ja zarejestrowac :ico_noniewiem: a jak pomysle o tym jak panie chetnie odbieraja telefon to juz mi sie odniechciewa.

Jeszcze sie pochwale ze Seba kupil sokowirowke kupilismy marchewe i pijemy zdrowe soczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 mar 2010, 22:11

kaczorek, doskonale rozumiem twoją nocną męczarnię. ja mam to samo. śpię, aż do pierwszej ochoty na siusiu i potem nie mogę spać :-/ nie mogę sobie znaleźć w ogóle miejsca. cierpnę szybko :ico_noniewiem: ale na szczęście już niedługo :ico_sorki: tyle jeszcze wytrzymam! MUSZĘ ;-)

lidziasc, gratuluję sokowirówki! :ico_brawa_01: to teraz zamiast ciasta będziesz nam serwowała świeżutkie soczki :ico_haha_01:
Ja dziś zaliczyłam dużego Kubusia - ostatnio mogłabym pić takie soki wciąż ;-)

lecę sobie pooglądać tv. nie ma to jak wyciągnąć nóżki pod ciepłą kołderką, po milutkiej kąpieli :ico_brawa_01:
spokojnego wieczoru.
do jutra :ico_papa:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2010, 22:14

powiem wam ze juz wstydze sie wychodzić w takie publiczne miejsca bo juz taki duzy brzuch mam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
no co ty trzeba sie chwalić brzuszkiem to Okres wielkiego cudu masz pod serduszkiem nową istotkę cząsteczkę Ciebie :-D
Seba kupil sokowirowke kupilismy marchewe i pijemy zdrowe soczki
mniam mniam taki zdrowy soczek :-D
Moja Pysia kaszle brzydko
moja tez chora kaszel wstrętny zaflegmiony ma :ico_noniewiem: tydzień juz antybiotyk je i nic to nie daje we wtorek do kontroli ciekawe co powie ech ..............

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 mar 2010, 10:46

kaczorek, krew z nosa to napewno od anemi, zrob sobie badania czy Ci brakuje witaminki B12, ja po tym zastrzyku z wiatminka B12 czuje sie tysiac razy lepiej, nie jest mi juz tak duszno i slabo i duzo mniej zelaza biore, teraz wystarczy mi te zalecone 90 mg gdzie wczesniej czulam sie slabo i mialam mdlosci mimo ze jadlam do 160 mg :ico_szoking: jesli sie ma brak witaminki B12 to mozna nawet i kilo zelaza jesc i nie bedzie sie wchlanialo.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”