Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

15 mar 2010, 10:49

dzień dobry! :ico_kawa:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 mar 2010, 11:04

:-D Witajcie

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

15 mar 2010, 11:47

hej :-)
Ja skonczylam prasowac ciuszki, jeszcze swoje rzeczy musze wyprac i wyprasowac... planuje spakowac torbe i miec juz z tym spokoj :-)

Krwawienia z nosa zdarzaja sie u kobiet w ciazy- blona sluzowa jest rozpulchniona a progesteron powoduje rozszerzenie naczyn. Podobnie moga sie zdarzyc krwawienia z dziasel.

Ja mam tak gigantyczny ten brzuch ze jak w nocy zasne na lewym boku to budze sie po 2 godzinach z potwornym bolem miesni po stronie prawej- naciagaja mi sie od ciezaru. Zmieniam bok i za 2 godziny to samo z drugiej strony. Na plecach nie daje rady lezec bo mi duszno... Jednak ten brzuch mam sporo wiekszy niz za 1 razem

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 mar 2010, 11:50

witam i ja :ico_kawa: dalej zima ,kiedy to sie skonczy ja chce wiosne!!

kratka, ja mam identycznie ze spaniem ,masakra!!

Lidzia super ze macie sokowirowke,taki soczek mniam mniammm

Gozdzik posciel slicznosci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2010-03-15, 10:55 ]
tibby, u mnie ze sluzem w 1 ciazy bylo tak ze wlasnie tak jak jest u Ciebie niedlugo przed porodem zaczelam miec wieksza ilosc ,i coraz coraz wiecej i byl to czop sluzowy i pozniej urodzilam :-D

Awatar użytkownika
kratka

15 mar 2010, 11:58

kratka, ja mam identycznie ze spaniem ,masakra!!
moze taki materac nalezaloby kupic z wielka dziura w srodku na brzuchol i spac na brzuchu :-D

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

15 mar 2010, 12:08

a ja od rańca przy pralce mam chyba dyżur... :ico_noniewiem: trzecia partia białych ciuszków dla małego już się pierze - szczęście, że z bieli to ostatnia. Kolory później, jak to poschnie wszystko. Ku uldze, tego kolorowego jest mniej. :ico_sorki: Teraz też dla odmiany musiałam wstawić do prania rzeczy pracownicze mojego M. i jego skarpetki. Najwyżej rozwieszę na kaloryferze ;-)

Dziś planuję zrobić Karpatkę z tego fixu Oetkera więc trzymajcie kciuki.
Na obiadek pizza domowej roboty :-D

Przed chwilą Tobi tak wsadził mi rączkę w bok, że miałam jakby trzecią pierś - tyle, że ba brzuchu :ico_haha_01: Słodko to wyglądało. Dosłownie wystająca w brzucha piłeczka :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 mar 2010, 12:21

zmierzyłam sobie obwód w brzuszku mam 99 cm :-D

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 mar 2010, 12:44

kratka, ja sie polowicznie na brzuszku , opieram noge na poduszcze a piersi i ramiona leza juz na plasko, tak mi najwygodniej tylko musze zmieniac strony :-D
gozdzik, mi wyszlo 103 ale niewiem ile w tym brzuszku a ile tluszczu :ico_noniewiem: bo mam 21 kilo na plusie :ico_wstydzioch:
tibby, :ico_sorki: wlasnie dlatego strasznie sie ciesze ze mam suszarke bebnowa :ico_sorki: bez niej bym chyba umarla :ico_olaboga: po prostu wrzucam wyprane ciuchy do suszarki i po godzince sa suche, akurat jak druga partia jest gotowa do suszenia :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kratka

15 mar 2010, 13:01

Na obiadek pizza domowej roboty
u mnie tez :-D
kratka, ja sie polowicznie na brzuszku , opieram noge na poduszcze a piersi i ramiona leza juz na plasko, tak mi najwygodniej tylko musze zmieniac strony
mi tak juz niestety nie jest wygodnie, za duzy ten brzuch... kurcze ciekawe ile ta moja cora bedzie wazyla :ico_noniewiem:
bo mam 21 kilo na plusie
no ja mam 14,5-15kg i wkurza mnie to okropnie, taka juz chyba moja uroda. Mam tylko nadzieje ze szybko nadmiar kg zgubie
tibby, wlasnie dlatego strasznie sie ciesze ze mam suszarke bebnowa bez niej bym chyba umarla po prostu wrzucam wyprane ciuchy do suszarki i po godzince sa suche, akurat jak druga partia jest gotowa do suszenia
ja tez mam i to dobrej firmy ale i tak szybciej sie ubrania wg mnie niszcza... dzieciece rzeczy susze na zwyklej suszarce a jak zrobie porzadek w koncu z pozostalymi pokojami to zaczne tez nasze suszyc normalnie. No moze poza majtkami i skarpetami, posciela i jakimis rzeczami tego typu.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

15 mar 2010, 13:01

MamciaKochana, pozazdrościć suszarki. na szczęście jakoś sobie i z kaloryferem daję radę.

Ciasto się piecze - zobaczymy co z tego wyjdzie :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”