ze za szybko
 ze za szybko 

jestem w szoku
 jestem w szoku 

ale juz niedlugo mam nadzieje
 ale juz niedlugo mam nadzieje 
   dla Zosienki na 5 miesiecy
 dla Zosienki na 5 miesiecy  
 a jaka paczuszke dostalas??Byłam w rossmanie. Odebrałam paczuszkę i
no moja Zuzka tez tak ostatnio robitak machał grzechotką że się w główkę walnoł i płacz był

oj moj ulubiony obiadzik mniam mniambo u mnie to tak normalnie kotlet mielony , ziemniaczki , buraczki

i wogle sie tak wygina na wszystkie boki i lapie sie za poduszke i za kocyk zeby sie podniesc hehe
 i wogle sie tak wygina na wszystkie boki i lapie sie za poduszke i za kocyk zeby sie podniesc heheno wlasnie coz to takiegoA teraz jej gotuje w termomiksie. Fajna sprawa.

czekamy na fotkeA jutro ide do fryzjera.

ja też mam do odebrania, ale jakoś mi nie podrodze, muszę zobaczyć do kiedy to można odebraćmatikasia napisał/a:
Byłam w rossmanie. Odebrałam paczuszkę i
a jaka paczuszke dostalas??
że po porodzie po 6 mcach ?ze dopiero po 6 miesiacach od urodzenie mam przyjsc ze za szybko
a jak zapytalam o cytologie to mowi ze teraz sie robi raz na 3 lata jestem w szoku
wczesniej robili co rok a teraz taka zmiana nierozumiem tego

kiedyś wogóle się nie zwracało uwagi na takie rzeczy i dzieciom nic nie było , niedługo to tak matki będa miały zlasowane głowy co i kiedy wprowadzić ,że nic nie będą robiły tylko pilnowały co kiedy wprowadzić wedłóg schematuna opakowaniu jest napisane, że dla karmionych piersią wprowadza się gluten po 9 miesiącu

my juz na nogach od 6:45
  my juz na nogach od 6:45  ale to i tak fajnie, bo wczoraj i przedwczoraj pobudke mlody nam zrobil o 5
  ale to i tak fajnie, bo wczoraj i przedwczoraj pobudke mlody nam zrobil o 5   

biedactwo ty nasze
  biedactwo ty nasze  

przeciez idziesz do kontroli, a jakby sie cos dzialo to tez cie nie przyjmie??? Powiedz, ze cie swedzi
 przeciez idziesz do kontroli, a jakby sie cos dzialo to tez cie nie przyjmie??? Powiedz, ze cie swedzi  i  bedzie musiala cie zapisac
  i  bedzie musiala cie zapisac  

maly cyrkowiec
  maly cyrkowiec  

moja niezbyt, ale co bede pisac, szkoda czasu
  moja niezbyt, ale co bede pisac, szkoda czasu  

gratuluje pomyslu
  gratuluje pomyslu  

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość