Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

17 mar 2010, 14:16

lidziasc, właśnie, że odwracam zdjęcia. tym razem te robiłam nawet pionowo, ale nie wiem dlaczego mój serwer na photobucket nie chce wgrywać pionowych zdjęć i wszystkie robi w poziomie :ico_puknij:

i przez to wasze gadanie poranne o lewatywach dostałam biegunkę! :ico_nienie:

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

17 mar 2010, 14:56

hej :-)

jak mi sie ten czas dluzy... kurcze

do tego pogoda do kitu... chce juz wiosne!

lidziasc
Wodzu
Wodzu

17 mar 2010, 15:17

tibby, nie przejmuj sie tak tylko zazartowalam bo myslalam ze nie odwrocilas :ico_oczko: :ico_sorki: :ico_sorki:
jak mi sie ten czas dluzy... kurcze

do tego pogoda do kitu... chce juz wiosne!
mi tez
do tego mnie zgagula dopadła :ico_noniewiem: :ico_zly:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

17 mar 2010, 15:25

mi dziś tak się czas dłużył od rańca. ale teraz jest jakoś lepiej. wystawiłam znów suszarkę na balkonik, może ten wiaterek trochę przesuszy ciuszki synusia.

torbę do szpitala mam w 3/4 spakowaną. muszę dorzucić stanik i koszulę (kupuję w sobotę, więc to załatwione), i muszę przeprać szlafrok. ale mam taki wielki, puchowy, więc chyba wezme go w reklamówkę ;-) i Jeszcze wsadzę duży kąpielowy ręcznik - też trzeba wyprać.
Zastanawiam się czy brać laktator i butelkę dla małego. Jak myślicie? Smoczków nie mam żadnych, bo póki co chcę spróbować małego do nich nie przyzwyczajać.

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 mar 2010, 15:36

Tibby, zastanów się poważnie nad tym puchatym szlafrokiem :-D Na oddziałach noworodkowych jest okropnie ciepło...
Ja się tak wrobiłam za pierwszym razem :ico_noniewiem: Koszmar i ukrop. :ico_oczko:
Do tego klapki na dzień też miałam puchate :ico_haha_01: wyglądałam jak Yeti :ico_haha_01: (pod prysznic miałam takie basenowe)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

17 mar 2010, 15:47

niestety nie mam innego... a w samej koszuli nie wypada paradować po szpitalu w razie co... :ico_noniewiem: Mam jeszcze taką satynową podomkę... krótka niestety. ale nie wiem czy się nadaje.
klapki na szczęście mam takie zwykłe. nie puchowe.

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

17 mar 2010, 16:05

torbę do szpitala mam w 3/4 spakowaną
ja jeszcze dopakuje kosmetyki i druga koszule ktora powinna przyjsc lada dzien.
Zastanawiam się czy brać laktator i butelkę dla małego
ja nie biore... butelki sa w szpitalu-takie jednorazowe a laktator mi sie w pierwszych dniach nie przydal, dopiero w domu mialam nawal wiec tym razem go nie zabieram. W razie co sa jakies na oddziale

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 mar 2010, 18:25

no M wlasnie skera stol bo go reklomowalismy i bierze sie za lozeczko i komode zdjecia pokaze jutro bo wlasnie wstawilam pralke z posiela. Kurcze wy wozek tez mieliscie w czesciach, nawet kolka sa osobno.

a bylam dzis w pracy odnioslam zwolnienie i wzielam papierki do macierzyskiego i do ubezpieczenia pozniej M tylko zaniesie

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

17 mar 2010, 18:52

Kurcze wy wozek tez mieliscie w czesciach, nawet kolka sa osobno.
tak, mój też był w częściach. I kółka też były osobno. Ale szybko złożyłam. O dziwo bez instrukcji ;-)
Czekamy na zdjęcia z niecierpliwością! :ico_sorki:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 mar 2010, 19:21

Witajcie ja juz w domku
KTG bardzo ładnie wyszło Bartoszek szalał w brzuszku jak nie wiem co hihi chyba te głowice go drażniły bo tak sie kotłował ze pielęgniarka az sie dziwiła :-D :-D
Na fotelu wszystko dobrze pessar trzyma a to najważniejsze
Następną wizytę mam za 2 tyg
Mam jeszcze taką satynową podomkę... krótka niestety. ale nie wiem czy się nadaje.
wydaje mi sie ze będzie dobra hihi chyba ze jest z piórami lub innymi sexi dodatkami :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
wklej zdjecie to ci doradzimy
ale tak jak pisze Martalka, na oddziałach noworodkowych jest strasznie ciepło
Co do laktatora to wydaje mi sie ze jednak sobie go daruj gdyby jednak faktycznie nawał wcześniej sie u Ciebie zaczął mężuś ci dowiezie tylko zostaw go w widocznym miejscu :ico_haha_02:

kurcze szukałam tego Lenora i nigdzie nie mogłam go kupić byłam w 4 sklepach
i były prawie wszystkie zapachy a tego nie :ico_zly: wiec kupiłam Cocolino

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”