Witam
Ja dzis znowu zalatana i jeszcze ten katar mnie dobija Idusi juz mało co leci a mi dosłownie cieknie
Ewka_82,
moze uda sie wam dogadać aby choc częsc pieniedzy wam zwrócił za ten rozwalony rozrząd
Sabcia- wielkie brawa i szacun
za te zrzucone kiloski - jestem pełna podziwu
Magda33- fajnie ze masz mame do pomocy
Mikusia6300
bardzo ładna waga
jabłeczniczek smakowity
emikaw- świetna fryzurka ja taka tez miałam pod koniec ciazy z Nikolą ale jednak lepiej czuje sie w długich
Matikasia - tak ja miałam termin na pażdziernik ale dostałam skurczy w 27 tygodniu trafiłam do szpitala i przez prawie dwie doby nikt nic nie chciał mi podac na skurcze skończyło sie tak ze miałam juz pełne rozwarcie i kazali mi rodzic
nikt nie chciał dac szans Idce odrazu mówili ze nie przeżyje - przeszlismy koszmar ale ona zagrałam im na nosie i dzis mam taka śliczna małą bo mała ale juz 8 miesieczna kluseczke która kocham nad życie :ico_buziaczki_big: na naszym starym watku wspólny termin pażdziernik 2009 na stronie 535 sa foteczki malutkiej jak kropelka Iduni jak jeszcze była w szpitalu jak chcesz zobaczyc jak malutka była
Ktos pytał o maszyne do pieczenia chleba ale nie pamietam kto
Ja mam i jestem zadowolona mam taka z dwoma formami kupiona w lidlu firmy bifinet chlebek który w niej pieczemy jest pyszniutki
w dodatku mozna piec ciasta drozdzowe wyrabia ona ciasta i mozna robic marmolady ja jestem zadowolona i poleciłabym
Pisałyscie o karmieniu po obiadkach my ostatnio na raz zjadamy słoiczek 200 gram i popijamy to odrazu herbatka tak 50 ml
dzis znowu zrobilam zapas słoiczków juz takie fajne dania sa spagetti, pomidorowa z ryzem i lazania
Mamy juz Juleczke na swiecie wazy 3330 i mierzy 54 cm tesciowa tylko zawiedziona ze podobna do zięcia ale w naszym przypadku jej nie przeszkadza ze dziewczynki do taty podobne
szkoda ze mam ten katar bo tak to juz bym pojechała ja zobaczyc no ale jeszcze zdaze
Uciekam spac bo cieknie mi z nosa na klawiature