Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

18 mar 2010, 20:32

Odpicowałam się na te zakupy jak nie wiem, głowe myłam, pełny makijaż.
dla nas wyjście to jest okazja do ubrania się jak człowiek :ico_haha_02:
A my z Mężem jak wróci wybieramy się na randkę
udanej randki i zakupków :ico_oczko:

ja mam zaproszenie na jutro do w-wy na disco, ale niestety nie skorzystam , bo trochę daleko 70 km i jak Lolo by płakał to nie da sie sybko przyjechać , więc wyjazd spalony :ico_placzek:

Awatar użytkownika
matikasia

18 mar 2010, 20:37

Kasia90 i jak randka? co tam kupiłaś? to z Kingą ciocia została?:) fajnie jak jest chociaż jedna taka osoba, która czasem zostanie. U nas to odpada.

Wiolaw
no troszkę daleko:) ale powiem Ci, że ja bym w życiu się nie wybrała choćby to pod domem było. Jak sobie pomyślę, że ostatkiem sił po całym dniu miałabym tańczyć, a potem nic nie odespać i znów cały dzień na nogach to aż brrr;)

Awatar użytkownika
wiolaw

18 mar 2010, 22:18

matikasia, ja może bym sie skusiła , jak ta imprezka była by u nas w mieście :ico_oczko:

Kasia90, pewnie randka trwa , ale koniecznie zdaj relację :ico_oczko:

ide zrobić kilka brzuszków , bo jakos ostatnio się ociągam
oj nie mam zapału do ćwiczeń, ale to tez dlatego ,że moj Lelek w dzień spi tylko tyle co na spacerze a w domu nic i ciągle trzeba się nim zajmować , bo to taka towarzyska dusza :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 mar 2010, 22:26

A mojemu chyba zabki ida, ciagle niespokojny, prawie wogle w dzien nie spi, sli sie strasznie, ciagle tylko sliniaki zmieniam i dzis temperatura 38,1. Mam nadzieje, ze w nocy pospi.
A powiedzcie mi, jak mierze temp. w pupci to musze jakas wartosc odjac?? Czy to co pokaze termometr jest ok. Bo wiem, ze jak w pupci to jest inaczej niz podpaszka

Awatar użytkownika
wiolaw

18 mar 2010, 23:28

Ewka_82, napewno się odejmuje ale ja nie wiem ile i nigdy tak nie mierzyłam

Awatar użytkownika
edulita

19 mar 2010, 00:12

Witam nocnie jak to ja :-D
Nasz spacerek dzis trwał 3,5 godziny pogoda super było 13 stopni a słoneczko tak grzało ze ja w lekkiej kurteczce wiosennej i sie zgrzałam na maksa :-) mogłoby tak zostać. Póxniej odebrałam Nikole z przedszkola zawieżlismy dziewczyny do dziadków i musielismy zholować siostre do mechanika bo im sie auto posypało. Jak wrócilismy i chcielismy odebrac dziewczynki to rodzice nas na kolacje zatrzymali i tak cały dzionek minol teraz ogarnełam chatke jak połozyłam dziewczynki i wpadam doczytac co u was :-)
matikasia, - i co jak kupy ?
Sliczny ten chlebuś ci wyszedł :ico_brawa_01:
Z tym błotem to sie macie nawet kalosze kradnie :ico_olaboga:
Niech to chorubsko odpuści Matiemu :ico_nienie: ile mozna chłopak ma impreze w sobote :ico_noniewiem:
emikaw :ico_brawa_01: dla Julki za szpinak :ico_brawa_01:
wiolaw, - zobaczysz niedlugo Lolek zacznie ci tak fiac i sie oracać że za nim nienadazysz :-D poprostu sie chłopak denerwuje bo ile on widzi jak lezy lezy na plecach
Szkoda że nie idziesz na bale bo bys sobie potańczyła my ostatnio bylismy jakos w moje urodziny w styczniu też bym z chęcia poszła ale siostra ma teraz przygotowania do matury więc jej nie molestuje a druga studiuje zaocznie i ostatni jakos niefortunnie ma pod rzad zjazdy :ico_noniewiem:
Ewka_82, jeśli mierzymy temperaturę dziecka w pupie, to powinniśmy odjąć 0,5 st. C, aby wynik móc porównać z temperaturą mierzoną pod pachą.
Kasia90, - super niewazne gdzie sie idzie randkowac wazne z kim :-)

[ Dodano: 2010-03-18, 23:34 ]
wstawie wam fotke Idy zrobiona przez tatusia :) oto nasz różowy łobuziak
Obrazek

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

19 mar 2010, 08:24

Dzień doberek,
wykorzystuję to, że wszyscy jeszcze śpią i wskakuję na forum :-D

Matikasia cieszę się, że chlebek smakuje. Też go lubię i często piekę. Mam jeszcze kilka przepisów, ale jeszcze nie wypróbowałam. Ostatnio kupiłam też mojej mamie książkę z przepisami na chleb.
Mam nadzieję, że dziś Mati już nie ma gorączki i jutro imprezk się odbędzie bez przygód.

Edulita słodki łobuziak z Waszej Iduni. "Bejsbol" jest i nikt jej nie podskoczy :ico_oczko:

Kasia90 mam nadzieję, że randka udana :-D

wiolaw jak Lolo nie śpi w dzień, to ćwicz razem z nim :ico_haha_01:

a my po wczorajszych wizytach u pediatry i ortopedy w końcu jesteśmy zadowoleni. Zosieńka zdrowa, bakteria przegoniona. Ładnie przybiera na wadze - waży 6995g. Od razu została zaszczepiona - 3 dawka Infanrix i 2 na pneumo. Obie byłyśmy dzielne. :-D Zawsze mój P był przy szczepieniu, a wczoraj byłam sama. U ortopedy również w porządeczku. Bioderka w pełni dojrzałe i do kontroli za 3 miesiące. Lekarz powiedział, że Zośka jest bardzo silna i szybko się rozwija i być może w 8 miesiącu zacznie wstawać :ico_szoking: , więc dlatego do kontroli juz w czerwcu. Mała się budzi, więc pędzę nakarmić głodomorka. Miłego dnia.

Awatar użytkownika
emikaw85
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

19 mar 2010, 08:35

Dziendobry :ico_haha_02:

Mysłał, że bede pierwsza :-D Jula juz nie spi. A ja miałam wczoraj Was doczytac , ale nie miałam kiedy. Mamie pomagałam w pracy, a Jula została z dziedkiem. :-D Po 12 jade po te wynuki i odrazu do Pani dr. A we wtorek idziemy do ortopedy.

Magda33, super wieści :ico_brawa_01: dla Zosi :ico_haha_02:

edulita, super fotka :ico_haha_02:

Lece , mam dzis sporo sprzatania i prasowania. Milego dnia :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
matikasia

19 mar 2010, 08:41

Dzień doberek z rana. Milenka wstałą o 7i takie odgłosy głośne dawała, że musiałam z nią wyjść by Matiego nie obudziła:)ale za 15 minut i on wstał.

No gorączka zmierzona i nie ma. Nie jadę więc do lekarza bo nie ma innych objawów choroby, ani kaszlu, katarek dosłownie minimalny. Nie wiem skąd ta gorączka. Może organizm znów walczy przed kolejnym atakiem. Najwyżej w weekend się na dyżur pojedzie. Jak ja bym chciała aby te urodziny jutro się odbyły... nikogo nie odwołuje i robię normalnie tort wieczorem.

Magda33 super, że Zosieńka taka zdrowa i dzielna;)

Kasia90
czekamy na relację z randki:)

Edulita no fotka z bejsbolem bezbłędna. W nocy z kijem nie podchodź;)

Wiolaw możesz podsunąć jakieś przepisy może ja wypróbuję i poinformuję:) miałam kiedyś taką książeczkę co się chlebki piecze, ale tam były takie dziwne składniki, że się jej pozbyłam.
Co do ćwiczeń, to ja codziennie na barwach szczęścia ćwiczę jogę, a potem różne cuda i 100 brzuszków, ale takich do połowy, bo nie mam siły zrobić pełnych. W dzień czasem bierzemy z Matim matę i razem z nimi trochę się tam gimnastykujemy. Milenka uwielbia taki samolocik:)

Awatar użytkownika
edulita

19 mar 2010, 09:17

Witam
a tu juz ruch od rana :-)
Magda33 - SUPERRRRRRRRRR wiadomości z rana :ico_brawa_01: dla Zosieńki i jej mamy za dzielnosć :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
matikasia, - to super że Mati bez temp wkońcu odbęda sie urodzinki życze szampańskiej zabazwy :-)

dziekujemy za miłe komentarze w kierunku mojego małego huligana :-D
tak myśle może dzis okno jakies umyje bo pogoda wsam raz na wiosenne porządki :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”