widze ze dalej same doswiadczone mamusie na listopad sie nam szykuja
Aniu ale ja z wikiem przytylam 30 kilo, 2 raz tego bledu nie popelnie wiec wole zapobiegac tym bardziej ze to moja praca.Ja znów za leniwa jestem być ćwiczyć nawet nie będąc w ciąży a co do piero jeszcze z brzuszkiemPodziwiam!!!!
ja jak siedze to mi lepiej a jak chce sie polozyc tragedia. Wczesnie te objawy sa cyba co, bo z wikiem to nawet nie wiedzialam jeszcze ze w ciazy jestem, a tu 5 tydzien i juz mnie po lewej stronie brzuch kluje - jak mi lekarz mówil w poprzedniej ciazy to wiezadla macicy ciagna bo sie macica szykuje, no wiec chyba wczesnie cos, a moze w kolejnej ciazy i to takiej jedna po 2 szybciej czuje sie takie rzeczyNie wiem czy gratulować pierwszych oznakczy współczuć
Mi jak na razie było porzadnie niedobrze, ale szybko coś zjadłam i przeszło
ze moge płakac na zawołanie
wiemy o czym mówisz, mój ma 11 miesiecy ale diabel jest nieslychanyAle przy 16 miesiecznym jasiu
bedzie dobrzeoje sie strasznie, bo z jasiem cała ciaze byłam na lekach podtrzymujących....
a ja w sumie nie wiem dokładnie w którym tyg. jestemco do terminu mamy podobnie bo ja mam 21 albo 26 zalezy na jakiej stronie obliczam, w kazdym razie zaszlam w ciaze 5 marca
mi tez wychodzi różnie jeśli wpisze długość cyklu a to ostatnie było różnie..., ale śmiesznie bo i mi i MoniaM wychodzi jeden z dni tez 21zalezy od obliczen albo 21 albo 26 listopada wychodzi
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość