mikusia1, - dobrze że rozprawiłaś sie z zembolem
Może Zuzi te zabki przeszkadzaja moja tez protestuje przy jedzeniu jak jej bardziej dokuczaja obolałe dziasełka
no ja tez sue ciesze
niewiem co jest grane moze faktycznie zeby sie szykuja
Edulitafajnie to musi wygladac jak Idka stetospkop wcina hehe
ach te nasze dzieciaczki maja pomysly
co do rozmiarowek - to moja ma 62 ale jeszcze jej ciutek jest za duze a 68 jak zalozylam to sie utopila
taka drobna jest
no my juz w 68 chodzimy ale niektore rzeczy juz na wsam raz sa moja Zuzka jest dluga ale szczuplutka
na szczescie to wszystko za free jak cala reszta
ale macie fajnie tylko pozazdroscic normalnie
taka powinna byc unas sluzba zdrowia ale niestety umiesz liczyc licz na siebie
i tak jest ze wszystkim
mikusia1, ja już myślałam, że przestałaś karmić cycusiem po tym zapaleniu jakie miałaś zaraz po porodzie.
nie ja nadal karmie ogolnie to mialam 3 zapalenia piersi ale wyszlismy z tego calo bo sie niepoddalam tak szybko bardzo chcialam karmic
codziennie plakalam z bolu ale dalam rade a teraz jest czasem tak jak u ciebie ze daje jej cycusia a ona wplacz i sie wygina i krzyczy a jak dam butle to nieprotestuje wogle moze zrobila sie wygodna bo wie ze przez butle szybciej jej mleko wycieka i niemusi sie tam meczyc niewiem juz sama
ja podejde dzis do pediatry dzwonilam do niej i kazala przyjsc bo nigdy nic niewiadomo
ona podejrzewa uszko
oby nie
no zobaczymy
takze zapytam co i jak z tym karmieniem
chociaz na necie przeczytalam ze przy zabkawaniu dzieci sa marudne,placzliwe,i niechca jesc choc sa glodne
no niewiem zobacze co mi pediatar powie
Nie przejmuj się panią dentystką, taka jej niby rola, żeby przywoływać pacjentów do porządku, ale w sumie rzeczywiście to nie Twoja wina.
niby neimoja wina ale czulam siwe wczoraj jak jakas wyrodnia mtka ze mam chorego zeba i stan zapalny i karmie swoje dziecko
no ale juz go niema takze mam spokoj wkoncu
teraz tylko taka mascia smaruje to obolale dziaselko i mam nadzieje ze bedzie dobrze
zaczarowana, ale twoj Gracjanek jest dlugi
ledwo sie miesci w tej gondolce
moja to jeszcze troche ma miejsca
ja specjalnie kupowalam wozek z duza gondola zeby przez zime spokojnie moc przejezdzic a nawet do tego 6 miesiaca
dobra uciekam sie szykowac do lekarki potem Wiki odbiore