Witam
Ja ostatmio zaganiana jestem ale wpadam do was podczytac co u was
riterka, Jaś i Lenka sa przecudni
macie z mezem talent do robienia dzieci
chloe, - popieram twoje zdanie w poscie wyzej
Super ze Maciej znów sie przedszkoluje
i oby wracał do domku bez prezentów od dzieci
wiesz o czym mówie
Fajnie że z takim zapałem chodzi
slooowgirl, - musisz przetrwac ten trudny okres a psycholog nigdy nie zaszkodzi czasami moze nam wskazac rzeczy które nam w codziennej gonitwie umykaja a czasmi z czegoś nie zdajemy sobie sprawy
Wiesz jak pojawi sie drugie dziecko to tez moze byc problem bo Karolek moze poczuc sie zagrozony co jest całkiem naturalne
Jak sie czujesz kochana bo juz brzus jest spory co ? jest co dźwigać
Mery31, a wy sie juz przedszkolujecie ?
My dzis od rana zgroza Ida cała w jakiejś dziwnej wysypce byłam z nia u lekarza ale to raczej jakis wirus wapno i obserwacja
a popołudniu Niki wraca z przedszkola i mówi do mnie : "mamo dzieciaki w przedszkolu dopadła ospa
mnie też dopadła na nogach " szczena mi opadła obejrzałam ja całą od stóp do czubka głowy i ma trzy krostki na posladku i jedna na nodze ale nie wydaje mi sie że to ospa
raczej potówki musze je obydwie obserwowac - no jeszcze mi ospy brakuje
Moja Ida dostaje pochwaly na rehabilitacji coraz sprytniejsza jest
jedyny nasz problem to dalszy brak szczepień chyba kalendarz szczepień zaczniemy realizowac od 12 miesiaca jak tak dalej pójdzie
Niki wżyła się w przedszkole i jakby troszke ustał problem ale sa chwile gdzie pojawia się w niej nieokreślony przez nia strach przed przedszkolem - w każdym bądź razie jest juz dużo lepiej i widac poprawe
czasami to mnie zadziwia jej dorosłe podejscie do wielu spraw
no i juz drugi tydzień chodzi do przedszkola a ile atrakcji bo teraz przed wielkanoca i pierwszy dzień wiosny
Dobra uciekam rozpisałam sie
[ Dodano: 2010-03-23, 19:28 ]
że źle wychowuję syna...
nie gadaj takich głupot
Karolek terza szuka i sprawdza siebie na gruncie grupy i równolatków to ciezki okres dla młodej osobowości
badź cierpliwa i więcej nagradzaj to lepiej działa niz kara.
Apropo tego jak ja podnosze głos to moja Nikola mówi do mnie mamo : nielubie jak krzyczysz baądz juz grzeczna
sprowadza mnie tymi słowami na ziemie i ścisza mi ton, ja myśle ze chwilami nasze dzieci sa zagubione i potrzebuja naszej pomocy stąd czasami pokazuja rogi