Ja sobie od 3 dni co rano wyciska sok z pomaranczy i pomimo, ze nie lubie miazszu to pije teraz taki

potwierdzamkurde strasznego smaka mam na pomarancze a podobno to na dziewczynke
JA Z WIKIE CALA CIAZE MIALAM OCHOTE NA TEN SOK CAPPY CALA POMARANCZA Z MIAZSZEM I MANDARYNKI I JEST SYNUSa podobno to na dziewczynk
i ja z Wikiemi z Madzią i Mają tak miałam
o ale pusto, a ja wpadlam zdac relacje z pierwszego usg, a wiec- jest pęcherzyk i żólteczko, narazie nic wiecej nie widać bo jest za wczesnie - lekarz stwierdzil ze ciąża jest o tydzien mlodsza niż myślalam ,kazal powtórzyc usg za 10 dni by sprawdzic czy wszystko ok z serduszkiem, a pęcherzyk jest śliczniutki, nie mam fotki, powiedzil, ze za 10 dni da zeby nie zapeszać:)
no tak to jest z tymi smakamiJA Z WIKIE CALA CIAZE MIALAM OCHOTE NA TEN SOK CAPPY CALA POMARANCZA Z MIAZSZEM I MANDARYNKI I JEST SYNUS
lekarz jeszczeznaczit, ze wsio ok![]()
![]()
cudownie
więc mówisz, ze z tym usg troche sie pospieszyla
ciekawe co w tej ciazy bedziemy wcinacma sensu robic, ale sie uparlam, a ze bylam prywatnie to swoja droga bo na poniedzialek mam u swojego ginka wizyte ale tez pewnie bedzie za wczesnie bo kazal z 10 dni odczekac
no tak to jest z tymi smakami
jest pęcherzyk i żólteczko
póki co jeszcze nie mam jakiś konkretnych zachcianek, ale mam tak samo jak z Mają na początku ciąży że jak nie jem nic z 2 godziny to robi mi sie potwornie niedobrze i chce wymiotować - przechodzi jak coś zjem więc teraz jestem jak 2 latek że z domu bez przekąski nie wyjdeciekawe co w tej ciazy bedziemy wcinac
no ciekawe ciekaweciekawe co w tej ciazy bedziemy wcinac
to znów dzis nie pogadamy na ggJa dziś znów mam zabiegany dzien
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość