Aniu zamawiamy dzis bilety
trzymam kciuk żeby Ci sie udałojutro bede stala od 5 rano pod szpitalem czekala na zapisy
Dobra -zbieram sie do szkoły z Madzią...
acha to takie buty, no faktycznie slyszalam ze w warszawie ciężko moja siostra wlasnie w wawie mieszka i teraz ma termin na 14 maja to cholernie trudno na wizyte kazali jej czekac 2 miesiace wiec poszla prywatnie i ona będzie w bielańskim rodzić a coś slyszalam ze chcialaby w sw zofii. Ja nie mam problemu na szczescie, bo mam po znajomości latwione bo tak to tez kobitki w 8 miesiacu czekają od 8 rano na wizyte która jest po 16 i jak sie przyjdzie o 10 to juz sie na ta 16 nie dostaniesz musisz nastepnego dnia jeszcze raz przyjsc i znowu czekac, przynajmniej tak jest do tego lekarza, ale on naprawde dobry, cala ciaze z Wikuniem mi prowadzil i u niego tez rodzilam choc to 70 km od mojego miasta , ale zadowolona jestem jak niewiem dlatego rozumiem co czujesz, 20 osob to strasznie malo , życze powodzenia mam nadzieje ze Ci sie uda , trzymam kciuki, ( wik i moja fasolka też :) )justysia to jest taki program państwowej służby zdrowia zapewniajacy pełną opiekę medyczną, tj badania, wizyty, usg i wszystko co dotyczy opieki nad kobieta ciezarna.
staram sie o przyjecie do tego programu do najbardziej obleganej przychodni przyszpitalnej, bo potem, mialabym "pierwszenstwo" do porodu w tym szpitalu i strasznie sie boje, ze sie nie dostane
Syna w bielańskim rodziłam Po znajomosci bo ciocia tam pracowala niestety juz nie pracuje i teraz musze kobinowac. A kombinuje wlasnie do sw Zofii no zobaczymyona będzie w bielańskim rodzić
ja też siebie rodziłam w Bielanskim i syn tez tam wykluty taki nasz Aniu szpital z okolic dzieciecych lat A swoja droga aż dziw bierze, że Madzi tam nie rodzilas....ja sie rodziłam w Bielańskim
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Sherriwette, TonieAnend i 1 gość