Witajcie kochane!!!
zirca kochanapoprostu mnie potrzepalo

jak to przeczytalam nie moge zdzierzyc takich ludzi poprostu jak ona tak moze mowic ojciec dziecka na skrzydlach powinien frunac zey swoje dziecie widziec ale coz samce to samce

A twoja tesciowa o szrany co za babsko!!!!!!soryy ale mnie ponosi wiec sie wstrzymam zebt czegos nie palnac
Co do cycowanka to cie rozumiem to musi byc przykre kiedy ty jeszcze psychicznie sie na to nie nastawilas a maly ludek juz podjol decyzje o rozstaniu

Ale z drugiej strony zazdroszcze bo bez koncertow placzu i szarpaniny samo sie to zakonczylo a ja powiem ze mam stracha jak u nas to bedzie a przed 2 rokiem zycia chce juz zakonczyc nasza przygode z cycowankiem poprostu tak czuje ze nie widze tego dluzej poniewaz Wiwi juz probuje mnie terroryzowac o cyca i wola o niego coraz czesciej nawet do babci i cioci A mnie sie nie podoba widok babla bijacego mame i wyciagajacego sobie cyca na sile wbrew woli mamy
A w ogole to wiwi jest strasznie pyskata a na dworze w ogole sie nie slucha

chyba bede jedna z matek ktora slychac bedzie wiecznie jak wola swoje nieznosne dziecie
a i jeszcze rzuca sie na glebe jak podejdziesz do niej i probujesz ja wziasc za reke

Wiec jednym slowem chyba mam przechlapane
super że tak leczysz sama Wiwi i to z powodzeniem

ja podaję tylko cebion i nurofen co więcej nie wiem
Wiesz kochana ja podaje w zasadzie nie grozne leki ale tez stad wiem co dawac bo Adka byla strasznym chorowitkiem wiec to poprostu doswiadczenie comozena w jakich okolicznosciach podac wiesz juz byly takie momenty ze niektorzy lekarze to nawet mmnie pytali co podac mojemu dziecku bo oni nie bardzo wiedza co na nia dziala a co nie a ja juz wiedzialam po tylu lekach

Na szczescie mam juz to za soba a z Wiwa jestem ostrozniejsza i naprawde nie zamierzam podawac jej bezsensownie antybiotyku jak nie ma takiej koniecznosci a nie stety niektorzy lekarze leca na tak zwana latwizne i podaja go bez myslnie poprostu zrobili sobie z tego profilaktyke moze pomoze a moze nie a co tam po co sie wglebiac zobacza efekty lub nie to beda sie glowic co dalej
Igule starszny katar i kaszel ma

no ale co zrobic trzeba przetrwac

chociaz ciezko bo w nocy sie budzi jak spi ze mna to ja nie moge sie wyspac bo co chwile kaszle

buuu
kochana zdroweczka dla niuni

Ja wiem ze z tymi antybiotykami jak sie zacznie to puzniej ciezko skonczyc

dlatego jesli nie ma badan ktore ewidentnie nie stwierdza ze to bakteria to najlepiej sie przed nimi bronic Wiwi mniewa zaczerwienione gardlo od swoich piskow wrzaskow i ciaglego spiewania i ta baba sie nie rozpoznala na tym a pan doktor jak tylko uslyszal jej pisk to wiedzial co grane
miszka, ojej ale ze mnie gapa
NAJLEPSZE ŻYCZONKA !!!Spuznione ale szczere
Dana-co u was kochana??jak nasza spryciurka i kontakty z M??polepszyly sie czy nadal oschle
Spryciulka lobuzuje jak pisalam wyzej

kochana a z moim A niestey dlej ronie a raczej powiem ze nie za dobrze on jest gorszy niz stara baba zmierzly czepliwy i w oghole juz mam go dosc kochanm go ale moja wytrzymalosc zbliza sie ku koncowi jak on sie nie zmieni to nie wiem jak dalej bedzie nadal spimy osobno czasem jak ma lepszy dzien to sie zachowuje inaczej i jak by bylo troszke lepiej a za chwile porostu jak by cos z w niego wstapilo prubuje z nim rozmawiac ale to na nic ona ma cos upieprzone w glowie to mu nie przegadasz i tyle
JA z Eryczkiem tez chyrlamy,smarkamy ,brrrr.A w pon jedziemy do Poland
No to kochana zdrowiejcie

a wlasnie a jak misiaczek twoj ? tez lobuzuje ?
Dobra kobitke lece bo mnie czas goni musze Wiwke do babci oddelegowac bo do klijenki zasowam i tak co dzien sprzatanie gotowanie zakupy klijentki i ja jestem zla leniwa zona

echhh nawet nie mam czasu sobie posiedziec i poklipac z wammi za czesto a i tak jak widzi ze siedze przy kompie to zrzedzi i jak co to mi dogaduje napisz sobie na forum bo ty zawsze masz na wszystko czxas