Przyznaje się jestem zakupoholiczką ( jestem łowczynią okazji), uwielbiam kupować ciuchy, biżuterię, buty, ale przede wszystkim torebki:) mam ich mnóstwo, przeróżne kolory kształty, wielkości. A Wy co najbardziej lubicie kupować???
ja uwielbiam kupować ubrania, pół pensji na nie przeznaczam, wczoraj z kumpelką poszłyśmy na zakupy, ja szalałam w sklepie sOliver, boska ta ich nowa kolekcja, kupiłam kurtkę dżinsową i taką zwiewną sukienkę na lato, kumpela wybrała Reserved i nic nie kupiła…
Ja lubię kupować ubrania, ale rzadko coś na mnie pasuje i rzadko coś mi się podoba. Ale jak mam dobry dzień i szczęście, to naprawdę lubię zakupy. Największą frajdę chyba sprawiają mi zakupy bieliźniane oraz różnych gadżetów do domu.
A ja najbardziej lubie kupować świrnięte i nietypowe bluzki z dziwnymi napisami. Średnio raz na miesiąc ze spontanu wpada mi w łapy jakis smiechowy t-shirt :D
Bosh, a ja nie lubię kupowac butów. Straszny mam problem z nimi, bo nigdy mi się nic nie podoba. Ale cóż każdy kupuje co innego.
Aczkolwiek ostatnuio mam schiże na apaszki :)