ja o swoim może mówic nie będę, i w szczegóły wdawać sie też nie zamierzam powiem tylko, ze rodziłam SN jak zaczełam w środę o 8:10 tak skończyłam w czwartek o 9:05 także porodu boje się strasznie Ale mam tez nadzieję, że drugie wypłynie jak rybka ejustysia, buciki super. Ja mojemu na wiosne kupiłam w tym roku w Ecco takie jakby trampki granatowo błękitne i strasznie jestem z nich zadowolona.ja sie boje straszni porodu
Musi być inaczej byc nie możeWierze z całego serca, ze u kazdegej z nas wszystko bedzie dobrze:)
miałam tak z Mateuszem jezu słone kwasne i niezdrowe mięsneza to na slone i kwasne bardzo
teraz właśnie jakos tak mi bardziej owocowo i słodko jest, ale ja tam w te smaki nie wierzę za bardzo wszyscy mi mówili, że na chcłopca w ciązy wygląda się ładnie ja chodziłam jak słoń, okropnie poprostu.... i jakos nie chce mi sie wierzyc, że na dziewczynke brzydziej sie chodzi bo szwagierka z dziewczynka wyglądała cudnie....a jesli to prawda to jak teraz mam urodzic córe to wole nie wiedziec jak bede wygladala skoro z chlopcem ledwo ludzie mnie rozpoznawali