macie już prezentyna zajaca
to na zająca są jakieś prezenty?
Magda33, właśnie co kupiliście? :) my zaraz na spacer idziemy, mamy tu taki "secind hand" czyli poprostu ciuchland z ubraniami tylko dla dzieci, chociaż nie jest super tanio ale taniej niz normalnie - zajrze chce małej bezrękawnik kupić, bo na bluze za zimno a na kurtke wydaje mi sie za ciepło.
a wogóle to i moi rodzice juz mnie wkurzają, mama rozwija firme i chce wynająć nowy lokal na szwalnie, znalazła fajny gdzie na górze jest szwalnia a na dole fajne mieszkanie - ogródek ale to wszystko nieumeblowane i wymysliła sobie że ja sie tam urządze
ale nie zdecydujemy sie, piotrek ją przekona bym do lipca u niej pomieszkała a pozniej jest fajne mieszkanko do wynajęcia za 500 zł z meblami, z ciepłą wodą, bez konieczności palenia węglem w zimie, no bo jak bym chciała wrócic za rok do wawy co ja z tymi meblami zrobie? i po kiego mam obce mieszkanie urządzać, wydać z 10 tysiaków na agd meble i wogóle, no bez sensu.... też se wymyśliła
[ Dodano: 2010-03-29, 10:03 ]
bigottka, no w sumie nie woła, ja poprostu jestem ciekawska strasznie ;)moj tez ma wolny piątek i we trójke odwiedzimy jakies centrum