Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 mar 2010, 09:11

Kala ;) witaj gratuluje ci kolejnego brzdąca w drodze i wogóle podziwiam, ja bym tak szybko nie chciała :ico_noniewiem: ale ogromne gratulacje :ico_brawa_01:
zaczarowana, ja ostatnio przeważnie budze sie o 4 i nie spie do 6 tylko sie walam po łóżku bo w każdej pozycji mi źle...
dzieki dziewczyny za rady, obróce materacyk dzisiaj
ogólnie to bije sie z myslami czy do kina dzis nie skoczyc bo w multibabykinie grają nostalgie anioła a chciałam zobaczyc ale jesli oliwia miałaby taki dzien jak wczoraj to no way bym sie umeczyła a inni by pewnie filmu nie zobaczyli :ico_noniewiem:
chociaz narazie grzeczna, no mam jeszcze z poł godziny czasu by sie zastanowic i zbierac...
edulita, daj znac jak tam po ortopedzie
co macie dzis na obiad? szukam inspiracji i znalesc nie moge :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

31 mar 2010, 10:04

hej kobitki n

ja wpadłam znowu jak po ogień i lecę dalej
wiecej pracy przed świetami , kobietki chca mieć piękne pazurki na swięta :ico_oczko:
a do tego dzieci i w domu trzeba cos zrobić , więc nie mam czasu na doczytanie

isiawarszawa, jak możesz to leć do kina , korzystaj :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sabcia

31 mar 2010, 10:06

Kala - gratulacje kolejnego dzidziusia :) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Edulitka - kurcze ja bym chyba ta przedszkolanke zagryzla :ico_zly: co za glupia baba

Faktycznie co do cwiczen - to czlowiek czuje sie o niebo lepiej :-D a jak sie fajnie spi po takim treningu nie ma problemu ze snem
zaczarowana, tak sie sklada ze ja sie niczym nie faszeruje jedynie biore witaminki centrum a tak nic a nic wiecej - no i jestem na diecie takze zwykle dieta + cwiczenia mocno wyczerpuja no ale jak sa efekty to czlowiekowi samemu sie chce walczyc nadal :), zawsze powtarzalam ze zloty srodek na chandre to cwiczenia albo seksik heheh

Ja dzis wstalam z bolacym gardelkiem - takze rano pojechalam synka do szkoly autkiem zawiesc i przez to ze stal ostatnio i nikt go nie ruszal to hamulce trzymaja grrrrr normalnie paranoja - musze go rozjezdzic

no nic kocane mykam na cwiczonka

Awatar użytkownika
emikaw85
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

31 mar 2010, 10:13

Witajcie :ico_haha_02:

Ja juz malej ugotowałam zupke. Zrobilam soczek. A Jula spi. A wczoraj do wieczora sprztałam. Jak ogladalam M jak milosc to juz prawie zasypiałam.

Kala ;) :ico_brawa_01: za koleja ciaze. :ico_haha_02:

zaczarowana, moja tez tak robi. Ostanio nawet nie wiem kiedy a sie na brzuszek przewrociła.

edulita, :ico_brawa_01: dla Idy za pierwszy ząbek :ico_haha_02:

Dobra lece dalej sprztac . :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 mar 2010, 11:01

a ja jednak nie poszłąm do kina jak sobie pomyslałam że aby obejrzeć 1,5 godziny filmu musze wyjsc z domu o 10:30 a wróce koło 16 i jeszcze te karmienia przewijania to mi sie odechciało - zwłaszcza że oliwia nie znosi pokoi dla mam z dzieckiem, wyje w nich jak opętana
moze wieczorkiem któregos dnia zrobie sobie wagary i wyskocze sama do kina a piotrek zostanie z małą
pomyslimy :ico_noniewiem:
zrobie dzis mielone z pieczarkami :)
a małej zupke dyniową z łososiem :ico_noniewiem: poprosiłam o 50 gram łososia w sklepie ale sie na mnie patrzyli :-D ale co mi tam :ico_haha_01:
Sabcia, nie choruj na świeta :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

31 mar 2010, 12:27

Witam,
dziś trochę później niż zwykle, ale odsypiałam wczorajsze porządki :ico_oczko: Okna umyte, kurze powycierane. Teraz tylko wrzucę ostatnie pranie, wyprasuję trochę ubrań, nastawię obiad i lenistwo :-D
A tak w ogóle to jesem w wielkim szoku :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: karmię dziś Zosię i coś mi stuknęło w łyżeczkę, więc przejechałam opuszkiem po dziąsełkach i....coś mnie "podrapało" chyba będzie pierwszy zębolek u Zosieńki :ico_brawa_01: na razie jest taka mała bialutka kropeczka, jak igiełka i widzę, że na drugim dziąsełku jest już kreseczka. A mała nawet nie marudzi i nic nie wskazywało na ząbki :ico_noniewiem: ...no może oprócz tego, ze butelka to dla Zosi wróg nr jeden, tylko na śpiocha udaje mi się wcisnąć butlę. Mam nadzieję, że się w końcu przekona, bo zaczęłam zmniejszać ilość karmień cycusiem ze względu na mój niedługi powró do pracy i muszę nauczyc małą na nowo pić z butelki. Myślałam, że jej mleko nie smakuje, ale odciągęłam pokarm i jest to samo :ico_olaboga: . Oby to było tylko przez zębusie. Suwaczek ząbkowy wstawię, jak ząbek będzie bardziej widoczny, a może już wtedy będzie i ten drugi :-D

Edulita ta przedszkolanka jakaś niedorozwinięta jest, niedość, że małpy po Ciebie nie zadzwoniły, to jeszcze takie głupoty wymyślają :ico_puknij: szkoda słów

zaczarowana :ico_brawa_01: dla Gracjanka za pierwsze próby siadania

Kala witaj i przyjmij gratulacje :ico_brawa_01: , spokojnych 9-ciu miesięcy

Sabcia herbatka z cytrynką, później z mężusiem pod kołderkę :-D i choroba pójdzie precz :ico_oczko:

matikasia czekamy na fotkę

Awatar użytkownika
edulita

31 mar 2010, 12:49

Juz jesteśmy - ortopeda powiedział ze Ida jak na takiego calineczka to silna babka :-) wszystko super nózki silne, bioderka wzorcowe :-) teraz Idka ma przyjsc juz sama tzn. na własnych nogach :-D

Magda33, - :ico_brawa_01: dla Zosieńki zobaczysz z dnia na dzień z kujka zrobi sie zabek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
isiawarszawa, - szkoda że nie poszłas do kina słyszałam ze to swietny film
Pytałas o obiad u mnie dzis ziemniaczki ze śmietana i jajko sadzone :ico_wstydzioch: to tak na szybcika bo musze sprzatać
Sabcia, - wypij herbatki z pradem to ci przejdzie :-) albo wypłucz gardziołek
woda z sola mi zawsze pomaga :ico_noniewiem:
wiolaw, - ja tez chciałam sobie pazurki zrobic ale widze ze czasu mi braknie :/ jak tam konkurs ?
lece dalej sprztac .
ja też uciekam do sprzątania

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 mar 2010, 13:20

edulita, niby świetny ale wiesz po przemysleniu stwierdziłam że pewnie wiecej sie umęcze niż obejrze, a jesli w dodatku byłby z napisami to pewnie nic bym nie obejrzała bo nie nadążyłabym czytać i zabawiać dziecko
ja wszystkie porządki zostawiam na piątek, edulita, ostatnio narzekałaś na metraż mieszkania i brak miejsca, ja mam jakies 20 może 24 metry w tym przedpokój kuchnie jadalnie salon sypialnie pokój dziecięcy wózkownie i suszarnie :ico_noniewiem: oczywiscie również fotelik samochodowy, gąbka do spania gdyby nas któryś z moich braci nawiedził, wanienka oliwki itd upchnąć tu cokolwiek jeszcze to juz by nie dało rady ja i tak nie mam pojęcia jak my sie tu mieścimy, jak posprzątam zrobie fotke panoramiczną i wam wkleje :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Magda33

31 mar 2010, 13:46

Ida jak na takiego calineczka to silna babka
:ico_brawa_01: to najdzielniejsza i najsilniejsza dziewczyneczka pod słońcem i udowadniała to juz nie raz :-D Super, ze z bioderkami też wszystko idealnie, same cudowne wiadomości.

Awatar użytkownika
edulita

31 mar 2010, 15:01

Dziewczyny a czy ktoś cos wie o Magdusi81 i jej chłopakach ? Co z nimi czy juz sa zdrowi i w domku ?

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”