Jeśli chodzi o puder to miałam taki najzwyklejszy, kupując nie byłam przekonana, ale zaryzykowałam. I był w porządku Prawdę mówiąc nazwy nie pamiętam i nie znam
Witaj :]
1.Christian Dior, Diorskin Fluide - doskonale nawilża(cena ok.168PLN)
2.Revlon Colorstay -wyjątkowo trwały bardzo dobrze kryje jest bardzo dobry do cery tłustej lub mieszanej(cana ok.63PLN)
3.Clinique Superbalanced świetny do cery suchej lub wrażliwej w 100% bez zapachowy(cana ok.85PLN)
4.Rimmel Stay Matte jak za te cenę dobrze kryje i długo się trzyma idealny do pracy lub do szkoły jest lekki i nie obciąża naszej buzi(cena ok.24PLN)
Ja polecam podkład la Roche Posay. Kupicie go w aptekach. Używałam już różnych, ale ten jest niezastąpiony. Naturalny, niewidoczny, idealnie stopiony ze skórą. Godny uwagi. O próbki możecie poprosić, be problemu je dostaniecie.
Ostatnio zmieniony 17 maja 2010, 14:39 przez nastazja512, łącznie zmieniany 1 raz.
A próbowałyście Make up factory?Podobno od niedawna jest u Nas. Idealny dla suchej skóry. Jedyna wada to taka, że ma jakąś dziwną szpatułkę zamiast dozownika czy czegokolwiek :) no i mógłby być tańszy bo jakieś 60zł.