Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

01 kwie 2010, 23:02

witam wieczorkowo

ja padnięta na maksa , ale musialam sprawdzic co u Was słychać :ico_oczko:
dziś jak tylko umyłam łazienke ,zwolniłam mamę i wyszłam do Lolka na podwórko , ale długo nie posiedziałam bo zadzwoniła siostra i musiałam do salonu brykać i tak już byłam do 20 :ico_noniewiem:
Lolek prawie cały dień na dworku , tylko przyprowadzali go na papu i dalej do parku z Alą a potem sprzedała go teściowi :ico_oczko:

edulita, pisałaś o swoich pazurkach , to u mnie jak w przysłowiu "szewc bez butów chodzi", tak my bez ładnych pazurków :ico_oczko:

a co do konkursu to jeszcze drugi etap nie rozstrzygniety, pewnie po świetach :ico_haha_02:

To widze ze tylko Milenka taki nocny lasuch;)

twoja Milenka jest na piersi , chyba dobrze pamietam i dlatego musi jeść w nocy , bo mleko mamy jest szybciej trawione niż sztuczne
mój Loluś też na cycusiu i syka w nocy jak i twoja mała , ale to wcale nie jest meczące i ja tez nie mam zamiaru narazie go odstawiać :ico_haha_02:

co do ząbków to dzis był spokój , może dlatego że cały dzień był na dworze i wszystko go interesowalo , a jak byl w pomieszczeniu to w salonie i leżał sobie w solarium a uwielbia to miejsce i gada sobie piszczy , jest w siódmym niebie :ico_oczko:

spadam bo Loluś zaczyna się wiercić

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 kwie 2010, 07:45

a ja sie witam porannie z kubkiem kakao jak zwykle ostatnio
dzis i tak pewnie nie bedzie tu zbyt wielkiego ruchu - sprzątanie gotowanie...
my tez zaraz uciekamy na zakupy do caerfura czy jak to sie tam pisze
do pozniej

Awatar użytkownika
matikasia

02 kwie 2010, 08:56

Witam z rana:)

Gdybym karmiła butelką, to na pewno też bym oduczała na pół roku nocnego jedzenia. Mati jak miał pół roku przestałam go karmić i od razu go oduczyłam jedzenia w nocy.
No nic na razie będę karmiła tą moja pijawkę. Nie jest to aż nie wiem jak uciążliwe, a dla niej na pewno korzystne.

Co do przeziebienia to i mnie wzięlo od dzieci. No masakra ile w nocy chusteczek zasmarkałam.

Na 11 mam do fryzjera, ale wielkiej zmiany nie oczekujcie :ico_haha_01: same odrosty zrobię i podetnę końcówki. Już na razie nie skracam, bo wtedy buzia sie wydaje okrąglejsza.
Kurde brat chyba nie bedzie mnie mógł zawieźć i musze autobusem jechać i może nawet 4 godziny mnie nie być. Mam nadzieję, że mała wypije z butelki.

Awatar użytkownika
Sabcia

02 kwie 2010, 09:32

Witam Kochane !!!!
Ja dzis w planach mam sprzatanko ale w sumie tylko takie wieksze ogarniecie jak codzien

Wczoraj bylismy na zakupach kupilismy w koncu drukarke ze skanerem taka specjalna na foto wiec dzis bedziemy sie bawic .....

Ja to juz calkiem swira dostaje z tymi cwiczeniami - kupilam step i bede jeszcze na tym fikac :)
jacy sa do siebie podobni
teraz Nikola juz sie troszke zmienia, ale jak sie urodzila to kropka w kropke taka jak Adi jak byl maly - a jakby nie bylo to sa po innym tacie :) no ale co tu mowic urode maja po mamusi heheheh

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

02 kwie 2010, 09:45

Cześć Mamusie :-D
wpadam tylko na chwile złożyc Wam życzenia i jedziemy do mojej mamy, bo jednak P ma wolne dzisiaj :ico_brawa_01: Zosi wczoraj z tej białej plamy zrobiła się czerwona jak po poparzeniu ,ale dziś już śladu nie ma. NO dobrze, to zmykam.
Życzę Wam więc:

Zająca świrusa
Mokrego dyngusa
Smacznego jajeczka
Jasnego poranka
I z cukru baranka

do "zobaczenia" na forum po świętach :-)

Awatar użytkownika
wiolaw

02 kwie 2010, 09:50

witam

no i my doczekaliśmy się kataru i ja i Lolo wstaliśmy ugilani :ico_noniewiem:

nie wiem czy później będę miała czas na neta dlatego

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,
DUŻO ZDRÓWKA ,
SMACZNEGO JAJA I MOKREGO ŚMINGUSA DYNGUSA

Awatar użytkownika
emikaw85
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

02 kwie 2010, 10:00

Hej :ico_haha_02:

A ja dzis jade kupic spacerówke. Znajoma miala i od sprzedac , ale jak te wozek zobaczyłam to sie przeraziła taka wielka krowa. Chce kupic teraz, bo w poniedzialek jade z rodzicami i z Jula nad morze. :ico_haha_02: A ten wozek co Jula ma to jest strasznie ciezki i ledwie co sie miesci do auta. :ico_haha_02:

matikasia, kuruj sie kochana. :ico_haha_02: I duzo zdrowka dla Mtiego :ico_haha_02:

Nas narazie omija katarek.
jeszcze posciel musze zmienic, troszke odkurzyc. Gotowania jest malo bo idziemy do cioci :ico_haha_02:
Ja to juz calkiem swira dostaje z tymi cwiczeniami - kupilam step i bede jeszcze na tym fikac :)
podziwiam Cię , ze masz tyle sily. Ja posiwtach sie wezme za siebie . Brzuch mi sie juz taki duzy zrobił :ico_haha_02:

Żurku smacznego
Baranka cukrowego
Pisanek wymarzonych
Świąt mile spędzonych
Dyngusa mokrego
i wszystkiego bardzo udanego.
[shadow=white][/shadow]

Milego dnia kochane :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
edulita

02 kwie 2010, 10:54

Witam
Zakupy udane prezenciochy zakupione :-D ja dzis dokańczam sprzatanko tzn. musze poodkurzać i pomyc podłogi, poprasowac nam wizytowe odswietne ubranka i oczywiscie w garach mieszać :-D
Składam wam życzonka
Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego,

Magda33, - super ze jednak sie udało choc chwila niepewności była to i tak jedziecie dzis :-)
specjalna na foto
my też taka mamy podpoinaną do aparatu i na bierząco drukujemy fotki gwiazdeczek dla rodziców :-) super sprawa
bo w poniedzialek jade z rodzicami i z Jula nad morze
ale super ja napewno dopiero w maju zobacze moje kochane morze :ico_noniewiem:
mam do fryzjera, ale wielkiej zmiany nie oczekujcie
ja jutro ale raczej tez bez zmian tylko sauna i końcówki podciac narazie nie chce jeszcze farbowac :-)
kupilam step i bede jeszcze na tym fikac
ty masz siły :ico_brawa_01:
isiawarszawa, - udanych zakupów
nic uciekam do obowiazków :-D

Awatar użytkownika
zaczarowana

02 kwie 2010, 11:56

Hej dziewczynki.
Miałam dziś sobie okno w pokoju umyć i ogólnie posprzątać, ale jakieś dziadostwo mi wyskoczyło na brwi i spuchło mi pół twarzy, powiękrzyły się węzły chłonne i mam stan podgorączkowy... Dostałam antybiotyk i takie przeciwzapalne leki. Fajny początek świąt, nie ma co....
W ogóle to mam strasznie dużo pracy, bo zaczynam kręcić swój biznes i strasznie dużo mnie to energi kosztuje, tymbardziej, że wszytsko załatwiam z dzieckiem na rękach. :ico_sorki:
Trzymajcie kciuki za mnie bardzo proszę :ico_sorki:

W dniu Wielkiejnocy życzę Wam wszystkim dużo ciepła rodzinnego, zdrowia i pociechy z dzieciaczków

No i zdrowiejmy w końcu

Awatar użytkownika
matikasia

02 kwie 2010, 15:03

Zaczarowana to dużo zdrówka dla ciebie!!
Ja na szczęście na razie tylko nosem ciągam.

Właśnie odpoczywam sobie po fryzjerku. Dziadkowie wzięli wnuki na spacer.
Zrobiłam sobie tylko odrosty więc wielkich zmian nie ma, ale zwsze to czlowiek sie lepiej czuje.
Obrazek

Potem byłam w księgarni bo tu jedną likwidują i wszystko za połowę ceny wyprzedają. Kupiłam sobie kucharską SMAKI z dzień dobry tvn za 25 zł:)
A Matiemu też 3 książeczki.

Idę chyba trochę poleżeć, choć pewnie więcej jak godzinkę spacerować nie będą bo mała jeść szukała, ale jeść nie chciała więc pewnie tam zgłodnieje.

Isia nie choruj!!

Sabcia niezła jesteś z tymi ćwiczeniami. Podziwiam naprawdę podziwiam. Jak też co wieczór ćwiczę, ale mam siły tylko na pół godzinki.

A dziś wieczorem idę n randkę z mężem. Nie wiem co z tego będzie bo ostatnio jak wiecie średnio sie dogadywaliśmy, ale może właśnie sobie wyjaśimy kilka spraw.Mieliśmy iść do kina, ale ostatecznie idziemy do kawiarni, a potem na spacer, bo w kinie to sie raczej nie pogada.

Gdybym jutro już nie zajrzała, to życzę WAM i waszym rodzinkom bardzo dużo słoneczka na te świąteczne dni i aby były one szczególnie wyjątkowe i rodzinne/b]

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”