Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

10 kwie 2010, 13:36

Wydaje mi się że wszystkim zainteresowanym wysłałam prywata ale nie jestem pewna jezeli kogos pominełam to się upominajcie wysle wam wiadomość :ico_noniewiem:
isiawarszawa, - ja nie chce nikogo osadzac ani oceniac ale tu chodzi o nas i nasze pociechy a ostrozności nigdy niezawiele :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 kwie 2010, 14:00

edulita, masz racje że trzeba zachować uwage na wszytsko co się dzieje. W końcu to internet i nigdy do końca nie wiesz z kim masz do czynienia.
Fajnie jak byśmy mogły założyć prywatny wątek wtedy można by było stworzyć galerie zdjęć bez żadnego strachu. Mam nadzieje że nam to zrobią bo w końcu dlaczego nie???

Ja ide na spacerek z chłopakami chociaż jakiś nieprzyjemny wiatr wieje, zobacze bo może odrazu wróce do domu ale mam nadzieje że nie!!!

Awatar użytkownika
zaczarowana

10 kwie 2010, 15:41

edulita, póki nie rozstrzygnie się sprawa z zamkniętym tematem to również jestem za tym aby być bardziej czujnym.
Mój e-mail to jenny160@wp.pl
A ja jestem za jeszcze lepszym pomysłem. Zeby nie bawić się w wysyłanie e-maili proponuję założyć wspólnego meila na Gmail w google. Tam można umieszczać różnego rodzaju pliki. Założymy tego meila i bedziemy mieć do niego hasło.

Awatar użytkownika
PaulinaS
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

10 kwie 2010, 15:46

Witajcie :)
Widzę, że coś się dzieje z wątkiem ... nie komentuję tego,
ale jak zawsze każdy ma swoje zdanie na ten temat ...
Wydaje mi się że wszystkim zainteresowanym wysłałam prywata ale nie jestem pewna jezeli kogos pominełam to się upominajcie wysle wam wiadomość :ico_noniewiem:

edulita moge prosic o przesłanie wiadomości do mnie ....
pagrza@interia.pl

[ Dodano: 2010-04-10, 15:52 ]
A ja jestem za jeszcze lepszym pomysłem. Zeby nie bawić się w wysyłanie e-maili proponuję założyć wspólnego meila na Gmail w google. Tam można umieszczać różnego rodzaju pliki. Założymy tego meila i bedziemy mieć do niego hasło.
dobry pomysł

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

10 kwie 2010, 16:21

witajcie
jestem wstrzasnieta ta tragedia :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: brak słow noramalnie
[*][*][*][*]wspolczuje rodzinom :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

moj mail to monikabudka1@interia.pl
to bylby najlpeszy pomysl :ico_oczko: :ico_oczko:

uciekam bo mam marude w domu
a druga starsza jest chora
papa

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 kwie 2010, 17:20

My po spacerku zimno było zmarzłam i złapał nas dwa razy grad. Ale chłopy pospały więc ja jestem zadowolona.
Widzę, że coś się dzieje z wątkiem
nic się z wątkiem nie dzieje!! Tylko nie zawsze mamy wpływ kto pisze na ogólno dostępnym forum. PO za tym nic się nie zmieniło!!!

Mam tylko nadzieje że nas "zamkną" i wtedy będzie już lepiej :-D

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 kwie 2010, 18:01

rozesłałam PW jak kogos pominełam odezwać sie

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 kwie 2010, 18:50

isiawarszawa, u mnie sie nie da wejsc :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 kwie 2010, 18:59

Ewka_82, czemu?

Awatar użytkownika
matikasia

10 kwie 2010, 19:43

Dla mnie ta tragedia to wielki szok jak dal wszystkich. Nie byłam za prezydentem jakoś, ale to nie ma teraz znaczenia bo to był człowiek jak każdy. Teraz cierpi wiele żon, mężów, dzieci, wnuków i rodziców:(

Kilolek no nareszcie się pojawiłaś;) na pewno mały się przyzwyczai do butli, ale jak wracasz to go karmisz piersią? jeśli tak to pewnie zmieszany jest na razie i nie wie co się dzieje. A jak Ci się pracuje?

To co z tym kontem, wysyłamy na wspólne? a może na nk będziemy oglądać swoje fotki?
A nie można tej emiki usunąć?

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”