Samanta, a gdzie to Twoje zdjątko jest? Jakoś nie mogę się doszukać, a też chętnie zobaczę jak wyglądasz

Ja mam podobnie, poza brzuszkiem nie widać, że jestem ciężarówką
Wózek kupiliśmy od znajomych, dzidzia Im urosła, więc my skorzystamy, a Oni zakupią spacerówkę dla starszaków

Oj trafił nam się ten wózeczek, tym bardziej, że jest super, wygodny, łatwy w demontażu i obsłudze, sama jestem w stanie sobie wszystko ustawić. Koła ma fajne, tylne duże i pompowane, akurat na wieś, a przednie obrotowe, więc super się manewruje. W razie zainteresowania to jest firma Jedo, model Vedi. Widziałam w różnych sklepach, też internetowych, np. Dino, Mama i Ja.
A do szkoły rodzenia idziemy w przyszłym tygodniu, w sobotę kończę 28 tydzień i w poniedziałek mamy zadzwonić do położnej prowadzącej i poda nam dzień. To prawda, że fajnie przy szpitalu, bo jak byliśmy po jakieś informacje, to już nas położna oprowadziła po oddziale położniczym, pokazała wszystkie sale, z mamuśkami i noworodkami

przedstawiła położne i lekarzy, którzy gdzieś tam się krzątali, sale porodowe, łóżka i sprzęty jak działają itp. Dostaniemy też listę wyprawkową, co trzeba zabrać do szpitala, właściwie dla siebie i Męża, bo dla Maluszka jedynie pampersy i chusteczki nawilżające.
I zaraz się zacznie...oddychanie, masaż żonki, pielęgnacja noworodka hihi