Frydza, ahaaa juz rozumiem

Myslalam ze zrozumialas ze Julcia ogolnie uzywa pieluszki i ze Wiki tez hehe

sorki sorki

No z tym nocnym moczeniem, to czasem nie da sie nic poradzic, niektore dzieci sie mocza nawet do wieku 8-10 lat

A. siostry dzieci ( dwojka z nich ) wlasnie moczyla sie tak dlugo mimo ze probowali roznych taktyk. Jak juz bedzie starsze to mozna i z pieluszki na noc zrezygnowac i tylko jakas ceratke podlozyc i tyle ale narazie coz zrobic. Ja tez sie dluuugo moczylam ale to ze wzgledu na to ze mialam problemy z nerkami w dziecinstwie. Mam nadzieje jednak ze Julcia dlugo sie moczyc nie bedzie tylko teraz jeszcze tak ma
tibby, ja te liscie malin kupilam w specjalnym sklepie bo wlasnie w aptece nie mieli, a to byl sklep jakis taki zielarski dla øko ludzisk

Co do rozpakowania to watpie zeby cokolwiek sie ruszylo wiecej bo ten czop powoli wychodzi i przejrzysty jest, zeszlym razem wyszlo mi wszystko w przebiegu paru godzin i byly w nim nitki krwie, pewnie wlasnie przez to ze szyjka szybko sie skracala i rozwierala. W takim tempie teraz spokojnie dojde do terminu, i trzymam kciuki zeby bo musze moje cwiczenia skonczyc!!
[ Dodano: 2010-04-14, 10:30 ]
te kilka dni muszę zadbać o siebie, co by się mnie synek nie wystraszył

hehe ja tez mam takie teraz podejscie! Niech sie sciany wala ale musze o siebie zadbac i wypoczac bo zaraz bedzie trudny okres noworodkowy i nieprzespane nocki