anusiek, dalas linka z info o urzadzeniu,ktore rozpoznaje kiedy mamy plodne,wiec Ci napisalam,ze balabym sie tylko na tym polegac
Pruedence, super focia i faktycznie oryginalna koszulka
anetka607, no czasem dzieci tak reaguja na szczepionke
leona - ja kombinezonu juz nie zakladam,tylko polarkowa bluze i kocyk,no i kapa na gondole,jak jest cieplo,to kapy nie zakladam.Sprawdza sie ta metoda,zeby dziecku ubierac jedna warstwe wiecej niz sobie,no i wez poprawke,ze malec lezy bez ruchu,dlatego kocyk sie przydaje
ale u nas lato, nawet wiayerek cieply, wlasnie przyszlam do domu bo sie zgrzalam w domu chlodniej
- u nas dzis to samo
Wyczytalam, ze tak kolo 14 tygodnia dzieci moga sie strasznie marudne robic i ze moze to potrwac nawet do 19 tygodnia
- jejku,a dlaczego?
Pruedence, a jak u was w Kraowie?Przygotowania ruszyly,podobno komorki wam wylacza w niedziele
Ustaliliśmy z mężem że nawet jeśli dziecku czegoś zabronię (np wyjścia do kolegi) i zrobię to niesłusznie to mąż mnie przy dziecku poprze a potem na osobności przedyskutujemy jeszcze raz ten temat.
- my tez umowilismy sie,ze nie bedziemy podwazac autorytetow sobie nawzajem.
Piotruś robił dziś kupkę 3 razy
postanowiłam że jak zrobi jeszcze raz to jedziemy do lekarza, bo ja się nie znam...
- a wy na samym cycusiu?Moja Zuzka normalnie roi 3-5 kupek,jak zrobi jedna to sie zaczynam zastanawiac-dlaczego?
Slczne zdjecie
U nas nawet,Zuzia juz troszke marudna na rehabilitacji,zawsze pod koniec tygodnia jest juz zmeczona