Nie odzywalam sie bo akurat koncze podyplomowke i oczywiscie wszystko zostawilam sobie na sam koniec i teraz zaiwaniam jak glupia.
Dzis caly dzien siedzialam w szkole w ktorej pracuje i wypisywalam zakichany dziennik praktyk- 5 godzin

Jeszcze musze dokonczyc prace na koniec studiow zaliczeniowa, napisac 6 konspektow, 2 tyg plan pracy przedszkola, jakies prace plastyczne i oczywiscie za tydzien w sobote mega egzamin na ktory musze kuc

Ale jakos damy rade

Jutro A ma dniowke, wiec na caly dzionek jade do mamusi, bedziemy chodzic po sklepach

matikasia, brawa za odwage, za biszkopcika

Mati to niezlego guza sobie nabil

Kala ;), to skoro masz takie problemy w dogadaniu sie z mezem, to dlaczego zdecydowalas sie na 3 dziecko i to jeszcze tak szybko po WEronice

Sabcia to "przygode" z synkiem mialas okropna, Boziu jak to nie wiele trzeba, dziecko pod ciagla kontrola, opieka i takie wypadki sie zdarzaja

No i trzymam kciuki za wasz przyszly domek

Moj Pawcio tez tak patrzy jak jem, az mi czasem glupio, bo jakby mogl to by mi wskoczyl do talerza. Smiejemy sie, ze z jednej strony Pawcio a z drugiej nasza psina i oboje tak zebrza

magduś81 ja nie kupuje tych drogich ciasteczek, my jedziemy na biszkopcikach i teraz na chrupkach kukurydzianych. Moj tez mamle i mamle az sie nie rozpusci

No i brawa dla chlopakow- zdrowiutkie okazy i oby tak dalej
edulita dziwne, te wasze przedszkole a kobiety chyba jakies starej daty

zaczarowana kuruj sie kochana, zeby tylko Gracjanek nie zalapal od ciebie

Kasia90 a jak katarek Kinguni???
wiolaw ale straszna historia

UFFFFFFF chyba koniec