miałaś USG? Super,że wszystko okNasza Kluseczka ma się dobrze :) w 14tc beda mnie zaszywać lub zakładać passer.na kolejnej wizycie dopieścimy szczegóły,mam zrobić całą liste badań od toxo po glukoze i zgłosić się za m-c uboższa o 150zł ale przeszczęśliwa jak nigdy.mąż zacytował powiedzonko z testosteronu bo zakaz seksu mamy do po połogu.no nic seks tantryczny bedziemy uprawiac jak warzywa w ogródku ;) strasznie się cieszę
mój m ponoć bezpłodny a jakoś 3 raz w ciąży jestem...trochę wiary i medycyny i cuda się zdarzają :Dno ja bym chciala, ale moj P chyba nie jeszcze, a poza tym ciekawe czy znow nie bedziemy sie dlugo starac, bo mielismy problemy, ja jestem chora, mam endometrioze i moge juz nigdy nie zajsc w ciaze tak powiedzial mi lekarzno to na co czekasz..... dalej laska do roboty....bedzie na więcej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to tak jak mi, az moj k sie smieje, ale ja to od dziecka tak mam ze w kocu caly dzien lazemi odwrotnie jest non stop zimnoi czuję się jak truposzka bo opatulona chodzę .
oj mi tez sie spac chce i nic jesc nie moge kompletnie - co zjem to mam mdlosci albo brzuch mnie bolijak tam wasze dolegliwości ciążowe....? mnie zaczyna męczyć straszniemdłości i taka śpiąca jestem
a u was....?piszcie proszę
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość