Co do antybiotyku to nam lekarka też nie podała, bo młody jest za malutki a nie jest tak strasznie, mówi. Też ma katarek (żółty) i kaszel.
Kasia90 jeśli katarek jest mokry to bardzo dobrze. Tzn że Kingusi się odrywa co nie dobre i już niedługo będzie zdrowiutka.
Ja mojego brzdąca wykąpałam, nakarmiłam podałam syropek i czopki no i leży w łóżeczku i marudzi. Ale ja go nie usypiam w żaden sposób, chyba że tak marudzi godzinę i nie udaje mu się zasnąć to dajemy go do wózka i wozimy.
Taki mały a jak mu się już wyobraźnia rozwija ( tak sądzę) bo jak nie może spać to odwraca się do swojego żółtego domku (przyczepiony do łóżeczka) drapie go, nuci sobie i zasypia. O już go nie słyszę
Ja też zdrowieję, został mi tylko lekki katarek i mały kaszelek. energii mam o wiele więcej i powraca chęć do życia. Od jutra wielkie porządki i z mieszkaniem i ze sobą
Kala bardzo bym chciała, żeby u Ciebie ta cała sytuacja się wyjaśniła, i żebyś zaznała spokój, miłość do dzieciątka które rśnie w Twoim łonie. Nie pozwól żeby ktoś niszczył Twoje życie i Twoich dzieci.
matikasia, jak ubierasz Milenkę na spacerek? Bo ja małego chyba trochę za bardzo opatulam i może dlatego mi się przeziębił
[ Dodano: 2010-04-18, 20:04 ]
jeśli katarek jest mokry to bardzo dobrze
chciałam napisać kaszelek