madzia0609, to normalne ze sa okresy w ktorym sie czuje ze ma sie wiecej lub mniej mleczka, lub ze maly sie nie najada. Jesli strasznie sie Cie trapi ten problem to porozmawiaj z pilegniarka jak przyjdzie do Was nastepnym razem
Wszystko bedzie dobrze
Trzeba tylko zachowac spokoj.
wczoraj snieg a teraz sloneczko
sliczna mamy dzis pogode, mam nadzieje ze sie utrzyma bo mam ochote na wyjscie z domciu, jak A. wroci z pracy, moze do miasta pojedziemy
[ Dodano: 2010-04-21, 13:47 ]
heh no rodzinka zaczyna wydzwaniac czy to juz
juz zapowiedzialam ze nie chce wizyt przez pierwsze dni, jak ktos zapuka to po prostu nie otworze drzwi i tyle, ja nie mam energii na gosci kiedy ze mnie bedzie lecialo jak z procy, zeszlym razem peklam wiec ciezko bylo mi chodzic i siedziec przez pierwsze dni - i sam chod wygladal jak u cowboy'a z texasu
Nie chce zeby ludziska mnie ogladali w takim stanie, szczegolnie ze rowniez wazne jest by utrzymac spokoj i koncentrowac sie wylacznie na dzidzi i karmieniu przez te pierwsze dni. Takze dzrzwi zamkniete i dopiero jak ochloniemy to zaprosi sie rodzinke i tyle. Jedyna osoba ktora zobaczy mala Lillyanne bedzie A. siostra ktora bedzie pilnowala Julcie w czasie porodu, ale to tez tylko jak bedziemy ja odbierali po drodze, albo jak oni beda odwozic ja do nas.